Član
Učlanjen(a)
18.12.2009
Poruka
3
ljudi komp mi stalno radi na 1.10 mhz a pre mi je radio na 2.00mhz sada kada ga podignem na 2.00 radi izvesno vreme nekih 1 min i onda zakuje sta treba da radim pomagajte ja mislim da je do Maticne Ploce ali bi zeleo da cujem vase misljenje??Pomagajte..

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

kakav je procesor amd athlon 5000+ x2 2.4 mhz?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ne mora da bude ploca uopste, proveri napajanje (posto kazes da ti zakoci kad ga dignes na 2Ghz, pozajmi od nekog), ili uradi clear CMOS, pa iz pocetka.
Proveri RAM (izvadi iz slota, pa vrati), moze i on biti faktor, da pravi greske pri adresiranju.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
dok je athlon, vjeruj da je odlican, a sto se tice tog problema, to ti vjerovatno otisao procesor, mora da ne moze podnijeti temperaturu koju je prije mogao podnijeti, ili si povecao voltazu, procackaj malo po biosu

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
dok je athlon, vjeruj da je odlican, a sto se tice tog problema, to ti vjerovatno otisao procesor, mora da ne moze podnijeti temperaturu koju je prije mogao podnijeti, ili si povecao voltazu, procackaj malo po biosu

Možda mu nije najpametnije da čačka u biosu ako ništa nije u njemu pokušavao tipa povećanja voltaže. A ako jest onda je najpametnije sve vratiti na Default.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pa spomenuo je da je vracao na 2.00mhz, pretpostavljam da zna

Natrag