Problem ucitavanja youtube-a

Učlanjen(a)
19.01.2012
Poruka
2
Nastao mi problem da youtube sporo ucitava. Normalno je do sada radio na 360p, sve gledao i odjednom nece. Jedva ucita na 144p. I to samo na youtube, sve ostalo odlicno radi. Gledam seriju na ostalim sajtovima, u bilo koje vreme i odlicno sljaka. Ne koci nigde drugo, samo youtube. Imam ok komp, protok mi je 4 mbps, pre dva dana i jos 3 godine unazad sve sam isto imao i odlicno je radilo. Najednom lose. Ako mozete da mi pomognete na neki nacin, unapred zahvalan.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.214
Očist temp fajlove sa
Nastao mi problem da youtube sporo ucitava. Normalno je do sada radio na 360p, sve gledao i odjednom nece. Jedva ucita na 144p. I to samo na youtube, sve ostalo odlicno radi. Gledam seriju na ostalim sajtovima, u bilo koje vreme i odlicno sljaka. Ne koci nigde drugo, samo youtube. Imam ok komp, protok mi je 4 mbps, pre dva dana i jos 3 godine unazad sve sam isto imao i odlicno je radilo. Najednom lose. Ako mozete da mi pomognete na neki nacin, unapred zahvalan.

Očisti temp fajlove sa Temp File Cleaner 4.4.0, zatim očisti svu historiju u web browserima ali ne za posljednji sat nego svu komplet historiju i obavezno nadogradi Adobe Flash Player 13.0.0.206

Učlanjen(a)
28.09.2013
Poruka
6
I meni se javio isti problem pre dva-tri dana.Net je 4 mb/s,na ostalim sajtovima je sve normalno(download,klipovi...).E sad nisam jos pokusao ovo gore sa brisanjem svega,posto isti problem imam i na telefonu.Koristim moj wi-fi,i isto sporo ucitava.Da je do flash-a,i ovih temp fajlova,valjda bi na telefonu bilo normalno?

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.214
I meni se javio isti problem pre dva-tri dana.Net je 4 mb/s,na ostalim sajtovima je sve normalno(download,klipovi...).E sad nisam jos pokusao ovo gore sa brisanjem svega,posto isti problem imam i na telefonu.Koristim moj wi-fi,i isto sporo ucitava.Da je do flash-a,i ovih temp fajlova,valjda bi na telefonu bilo normalno?

Pa da je on spomenuo da preko mobitela takođe sporo učitava ne bih mu ni napisao ovo što sam napisao....

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
272
Meni se to isto bilo desilo prije 15 tak dana I pomoglo mi je reinstaliranje web pregledaca u pitanju je chrome nadam se da ce biti od pomoci

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Imam isti problem sa youtube, danas se update flash pa ce mozda bolje raditi...

Natrag