Problem u WinXP

Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
11
Poštovani,imam problem u Windows folderu.Ima šest fajlova koji su preko 1GB.Nijedan antivirus in ne briše,unlocker program ih obriše,ali se oni posle restarta vrate ponovo.Nemaju ekstenziju,a u properties piše da su sistemski fajlovi a imaju neke nejasne nazive.Probao sam sa raznim cleaner-ima,ali ne pomaže.Evo vam slike,piše da su 1.207.148.544 bajta,o čemu se radi pomozite.HvalaFajlovi.JPG

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Probaj skenirati iz safe moda: ako ne upali reindtalacija format i sve ostalo).

MODERATOR
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
17.766
Ako ne smeta pri radu onda nemas potrebe za brigu, a ako ima ne gine ti predlog clana @ocalinko@

Pozdrav

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Poštovani,imam problem u Windows folderu.Ima šest fajlova koji su preko 1GB.Nijedan antivirus in ne briše,unlocker program ih obriše,ali se oni posle restarta vrate ponovo.Nemaju ekstenziju,a u properties piše da su sistemski fajlovi a imaju neke nejasne nazive.Probao sam sa raznim cleaner-ima,ali ne pomaže.Evo vam slike,piše da su 1.207.148.544 bajta,o čemu se radi pomozite.Hvala

Uradi full scan sa Malwarebytes Anti Malware...

Kod:
https://www.malwarebytes.org/mwb-download/

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Ma kakvi virusi ljudi, to je Page file (virtualna memorija) zato mu i prijavljuje da je sistemska datoteka.
Ako u tom kompu imas instalirano 2GB RAM-a i vse onda komotno mozes iskljuciti virtualnu memoriju, ionako PF usporava racunar i stalno krlja po HDD-u, a s tim i fragmentuje podatke na istom.

Član
Učlanjen(a)
22.05.2013
Poruka
189
skini tune up sa zvanicnog sajta i sa njime ces sigurno obrisati sve nepotrebne fajlove inace je trial i traje 15 dana sasvim dovoljno da odradis posao

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Nece ni Tune up utilities da obrise.

Ako ti je toliko zapelo da obrišeš onda pokreni Hirens Boot CD a u sklopu njega imaš Live Windows XP ili Win 7 i onda ćeš sigurno obrisati....ako to ne znaš onda skini HDD, spoji ga na drugi računar i obriši....eto, šta ti treba više...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Nema šanse. Pogledaj moj post i post ispod moga. Ponovna instalacija cijelog OS-a.

Natrag