Instalirao sam virtua tenis 4, medjutim kad ga pokrenem izadje mi greska sa obavestenjem da mi fali xlive.dll
Skinuo sam taj fajl i potrazio malo na netu i nasao odgovor da ga trebam samo staviti u WINDOWS > Sistem32.
Uradim to, medjutim opet mi javlja da mi taj fajl fali.
Postoji i drugi nacin, a to je :
1. Press Start and select Run.
2. Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND).
3. Type regsvr32 "filename".dll and press Enter.
Medjutim imam Windows 7, pa kad kliknem na Start nemam komandu RUN kao u predhodnim verzijama Windowsa. Zna li neko gde se nalazi komanda RUN u windows 7 ?
Opet sam potrazio malo na netu i nasao sam da postoji i treci nacin to je instalacija Microsoft Games for Windows - Live game setup medjutim kad sam instalirao i probam da pokrenem igricu izadje mi sldece obavestenje :
Failed to initialize games for windows live. This application will now close
Moje pitanje je zna li neko kako da resim ovaj problem sa xlive.dll na bilo koji nacin ??
Hvala unapred...
Skinuo sam taj fajl i potrazio malo na netu i nasao odgovor da ga trebam samo staviti u WINDOWS > Sistem32.
Uradim to, medjutim opet mi javlja da mi taj fajl fali.
Postoji i drugi nacin, a to je :
1. Press Start and select Run.
2. Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND).
3. Type regsvr32 "filename".dll and press Enter.
Medjutim imam Windows 7, pa kad kliknem na Start nemam komandu RUN kao u predhodnim verzijama Windowsa. Zna li neko gde se nalazi komanda RUN u windows 7 ?
Opet sam potrazio malo na netu i nasao sam da postoji i treci nacin to je instalacija Microsoft Games for Windows - Live game setup medjutim kad sam instalirao i probam da pokrenem igricu izadje mi sldece obavestenje :
Failed to initialize games for windows live. This application will now close
Moje pitanje je zna li neko kako da resim ovaj problem sa xlive.dll na bilo koji nacin ??
Hvala unapred...