Problem sa Win 7

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
9
Trenutno imam 2 Operativna sistema Win 7 i Win XP... Ali imam problem nece mi internet na Win XP a na Win 7 oce.. pa me zanima kako da prebacim internet na Windows Xp posto mi na Win 7 nece skoro nijedna igrica... HELP :(

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
64
1.Instaliras win.7
2.za sve igrice imas XP MOD ZA WIN 7
3.SVE TO NA JEDNOJ PARTICIJI BEZ PROBLEMA RADI PROVERENO

[WARNING]
drugi put ugasi caps lock , nemoras vikati na forumu svi dobro cujemo ,a i vidimo[/WARNING]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
9
Nisi me dobro razumeo : Ja na kompjuteru vec imam Win7 i Win XP instaliran... Ali na 7 oce net a na XP nece...

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Provjeri da li su svi driveri instalirani, da li je kreirana veza (ako nije kriraj novu)

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Jesi li video na XP u Device manager-u, da li imas instaliran driver za LAN kartu (zuti znak pitanja je znak da nemas).
Ako nemas driver, vidi koja je ploca i model, nadji na sajtu proizvodjaca, ako je integrisana, ili driver za LAN kartu, ako je u PCI slotu.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
proveri u device manageru da li je lan kartice disabled ili enabled ...

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
64
Za XP s.p.3 instaliraji obavezno framework 3 ili noviji i zadnji drajveri.
A u buduce navedi ako je laptop onda navedi koj je model,
a ako je integrisan na maticnoj ploci onda koja je ploca.
Naslov teme je koliko vidim " Problem sa Win 7 " pa ti ja odgovorio za resenje igrica u Win 7
i ako pratis moje upustvo sto se tice Win 7 neces morati da instaliras posebno na svakoj particiji win 7 i XP nego sve zajedno.
A sto se tice XP i interneta nadam se da sam ti pomogo jer ako nisam onda uradi sledece
1.Instaliras win.7
2.za sve igrice imas XP MOD ZA WIN 7
3.SVE TO NA JEDNOJ PARTICIJI BEZ PROBLEMA RADI PROVERENO, a lan i svi ostali problemi oko drajvera moze da ti pravi WIN 7 i samo WIN 7.
Ako ti sve radi normalno onda i instaliraj WIN 7 i dodaj XP MOD i resio si sve svoje probleme.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
jel mu za xp mode ne bi trebao neki procesor koji podrzava hardversku virtualizaciju ? npr ja na mom t4300 ne mogu da napravim xp mode na win 7 ...

Natrag