Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Trenutno imam 2 Operativna sistema Win 7 i Win XP... Ali imam problem nece mi internet na Win XP a na Win 7 oce.. pa me zanima kako da prebacim internet na Windows Xp posto mi na Win 7 nece skoro nijedna igrica... HELP
Jesi li video na XP u Device manager-u, da li imas instaliran driver za LAN kartu (zuti znak pitanja je znak da nemas).
Ako nemas driver, vidi koja je ploca i model, nadji na sajtu proizvodjaca, ako je integrisana, ili driver za LAN kartu, ako je u PCI slotu.
Za XP s.p.3 instaliraji obavezno framework 3 ili noviji i zadnji drajveri.
A u buduce navedi ako je laptop onda navedi koj je model,
a ako je integrisan na maticnoj ploci onda koja je ploca.
Naslov teme je koliko vidim " Problem sa Win 7 " pa ti ja odgovorio za resenje igrica u Win 7
i ako pratis moje upustvo sto se tice Win 7 neces morati da instaliras posebno na svakoj particiji win 7 i XP nego sve zajedno.
A sto se tice XP i interneta nadam se da sam ti pomogo jer ako nisam onda uradi sledece
1.Instaliras win.7
2.za sve igrice imas XP MOD ZA WIN 7
3.SVE TO NA JEDNOJ PARTICIJI BEZ PROBLEMA RADI PROVERENO, a lan i svi ostali problemi oko drajvera moze da ti pravi WIN 7 i samo WIN 7.
Ako ti sve radi normalno onda i instaliraj WIN 7 i dodaj XP MOD i resio si sve svoje probleme.
Instaliras prvo virtual pc za win 7 i onda xp mod
svi programi se nalaze u folderu x86 i ako hoces nesto da instaliras
pokrenes xp mod, a ako hoces igricu odes u folder i pokrenes igricu bez pokretanja XP MODA i to je to.