problem sa video fajlovima

Učlanjen(a)
24.10.2010
Poruka
1
Kad god gledam neki video na netu ukochi mi se komp!!! Pretpostavljam da mi treba neki kodek al ne znam koji ni gde da ga nadjem..... Ako neko zna, pliiiz pomagaj :)

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Probaj ovde

[WARNING]link vodi prema konkurentskom forumu[/WARNING]

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
1
imam problem nemogu da gledam video kklipove jednostvano mi se resetuje komp nisam neki ekspert zato pomagaj ako neko moze hvala..

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Da se nadovežem na temu, moj drug ima sličan problem: znači nijedan player mu nepušta ni jedan video format što se tiče mp3 tu nema problema i da naglasim da smo reinstalirali pre neki dan i opet ništa pokušao i da mu ubacim KMPlayer zbog kodeci i tu je problem instalira do pola program i ukoči se instalacija.Ne znam šta više damu radimo(mislim na komp.) Pomozite ako možete...Unapred HVALA.

Član
Učlanjen(a)
16.09.2009
Poruka
52
Instalirati samo jedan paket kodeka, pre toga deinstalirati se ostale. Obavezan restart posle svake instalacije ili deinstalacije. Po meni najbolji paket kodeka.

K-Lite Mega Codec Pack Download - Softpedia

Postoji puno plejera sa vec integrisanim kodecima kao sto su VLC plejer, KM pleje, GOM plejer itd. Postoje i portabilne verzije ovih programa, gde instalacija nije potrebna. Recimo VLC,

VideoLAN - VLC media player for Windows

Skinete zip ili 7zip arhivu na hard disk. Istresite sadrzaj u folder po zelji. Startujte izvrsni fajl plejera. Precicu na Desktop-u dobijete desnim klikom na izvrsni fajl plejera i opcijom Send to - Desktop kreirate precicu do plejera.

Natrag