Problem sa verzijama/rezolucijom iGo LG G2 (1920x1080)

Učlanjen(a)
07.06.2014
Poruka
5
Postovani, skinuo sam xxxxx verzija iGo-a i nisam nasao ni 1 odgovarajuci za rezoluciju mog' telefona. Imam LG G2 Link ka specifikaciji telefona i prilikom download-a nekih od nadjenih torrenta na bay-u, neki se otvore, ali je to toliko sitno da se nista ne vidi. Molio bih ako neko zna zadnju verziju iGo-a i da podrzava moj telefon, bio bih mu mnogo zahvalan.

Regards

Poslednja izmena od urednika:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Научи и да пишеш!
У српском језику имаш Ш или Š. То скрнављење правописа је одвратно!

Učlanjen(a)
07.06.2014
Poruka
5
Nazalost ne zelim da ucim da pisem, jer nisam Srbin niti u mom pismu postoji to tvoje napisano slovo.
Dosao sam da zatrazim pomoc oko neke druge stvari a to sto ti gledas kako ja pisem to je vec tvoj problem.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Нисам ни ја енглез па ми није пало на памет да енглески пишем на ћирилици.
Иначе, видим да умеш да читаш ћирилицу?

Učlanjen(a)
07.06.2014
Poruka
5
Umem da citam cirilicu, kao i engleski, nemachki i spanski. To i dalje nema nikakve veze sa time sto JA NEMAM TA TVOJA SLOVA NA TASTATURI, niti cu ih ikada imati.

Latinicna slova takodje nemaju to tvoje slovo .

U reci (Pises) Ja ne znam da li ti pises, pises, pisas ili sta god vec, tako da opet ti kazem ZAOBIDJI ME sa tvojim cirilicnim pismom ( idi pa "pisi" cirilicu na drugom forumu ako ti je to draz )

A koliko vidim, takodje sve si me razumeo ^^

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Моје слово?
Па хвала ти!
Узгред, писменост је једна од основних предиспозиција културе.
Стара изрека кеже: "Чега се паметан стиди будала се поноси:"

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Brate probaj Navigon on ti nema problema sa rezolucijom, nije da sam protiv iGO navigacije koristio sam je malo i dobra je, samo mi je Navigon lakši za instalaciju i slično, dosta je dobar i zadovoljava

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
@FearSC

Nemoj pogresno da me shvatis. Sto se mene tice pisi i kineski, ako mi odgovara procitacu, ako ne, preskacem taj post. Nego...u cemu je fazon? Zasto pises tako? Eto, npr. u tvom prethodnom postu - "chitam cirilicu" slovo "Ć" u reči "ćirilicu" se cita kao "C"? Ili, kako?

"JA NEMAM TA TVOJA SLOVA NA TASTATURI,"

Nije stvar u tastaturi vec u instaliranom jeziku na PC-u. Pa i u hrvatskoj latinici postoje slova Š, Č, Ć...

Moram da kazem da je bas glupo pisati kao sto ti pises. Ili stavi jezik na "EN" pa pisi kao ja npr. a bogami i dosta ljudi koji su i na stranim forumima, ili stavi neki jezik koji koristi ova, nasa, slova.

Mislim...nemachki, shpanski, chitam...bas je bez veze.

Natrag