Problem sa USB-om

Član
Učlanjen(a)
26.06.2010
Poruka
28
USB je Silicon power 8 GB. Uspio sam na njega snimiti par datoteka prilikom prvog umetanja u laptop i tu mu je bio kraj. Poslije toga nisam više mogao ništa da snimim niti da obrišem snimljene fajlove. Prilikom pokušaja brisanja ili snimanja izbacuje mi ovo:
Pogreška 0x8007045D nije moguće izvršiti zahtjev zbog pogreške U/I uređaja
:???::???::???:

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Ako ti nisu važni fajlovi, oprobaj formatirati USB.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
USB je Silicon power 8 GB. Uspio sam na njega snimiti par datoteka prilikom prvog umetanja u laptop i tu mu je bio kraj. Poslije toga nisam više mogao ništa da snimim niti da obrišem snimljene fajlove. Prilikom pokušaja brisanja ili snimanja izbacuje mi ovo:
Pogreška 0x8007045D nije moguće izvršiti zahtjev zbog pogreške U/I uređaja
:???::???::???:

Jesi li probao da prebacis podatke, a da prethodno iskljucis AV i Firewall, oni takodje mogu praviti problem...?
Druga solucija je da skines sa foruma neki registry cleaner, koji ce srediti registry library OS-a, mozes koristiti Advanced system care, lak je i praktican za upotrebu.
I pogledaj u Event Viewer-u Errors pod System i Applications, pa pusti ovde SS da vidimo sta je problem...

Član
Učlanjen(a)
26.06.2010
Poruka
28
Hvala na odgovorima ali jos nisam isprobao nista od prijedloga. Radio sam stan, a izgleda mi je dreknuo wireless router D-Link 524... ili bar ja tako mislim... Gori samo power lampica... sve radilo normalno, a sad ni naopako. UF UF

Natrag