problem sa startovanjem PC

Član
Učlanjen(a)
11.03.2010
Poruka
13
Molim vas da mi odgovorite.
Problem je sledeci. Koristim OS Win.7 , antivirus avast. Prilikom startovanja racunara ne mogu da podignem sistem ,moram da resetujem racunar pa iz safemoda da podignem sistem. Tek kada reinstaliram avast onda mogu da pokrenem Win. Bez antivirus zastite radi odlicno. Predpostavljam da je zakacio virus, ali ne znam kako da ga ocistim zbog gore navedenog razloga.
Unapred HVALA !

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
kad vec uđes u safemod onda probaj instalirat nod i skenirat s njime ako ne ocistis virus onda napravi sljedece sve sto ti je važno prebaci na drugu particiju nakon toga reinstaliraj sustav i stavi av napravi update i skeniraj cijeli komp ali nemoj instaliravat nista sa druge particije jer bi mogao aktivirati virus

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Molim vas da mi odgovorite.
Problem je sledeci. Koristim OS Win.7 , antivirus avast. Prilikom startovanja racunara ne mogu da podignem sistem ,moram da resetujem racunar pa iz safemoda da podignem sistem. Tek kada reinstaliram avast onda mogu da pokrenem Win. Bez antivirus zastite radi odlicno. Predpostavljam da je zakacio virus, ali ne znam kako da ga ocistim zbog gore navedenog razloga.
Unapred HVALA !
skeniraj komp sa malwarebytesom pa vidi da li će pronaći nešto,ako nema ništa onda probaj da isključiš avast pri podizanju sistema pa ga pokreni kad podigne sistem(ako hoće da podigne sistem)

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
1
Probaj instalirat drugi antivirus,možda ta verzija avasta ne podržava win7

Natrag