Problem sa Sony Vegas Pro 11

Učlanjen(a)
30.12.2014
Poruka
5
Ne znam sta mu je bilo samo sam jednom usao u njega i bila je ova roze traka pre je radio normalno (pre 1-2 dana) ali sad ne mogu nikako da skolim traku (nisam ga reinstal).
untitled.png

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Stavi kursor na kraj ove sive zone i kada se kursor pretvori u dvosmernu strelicu,polako vuci ka gore do kraja,kao kad siris sliku

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Jesi li probao da prmenis rezoluciju?Probaj,pa probaj podesavanja monitora u kontrol panelu,ako to ne uspe uradi repair sistema da ne bi izgubio sve programe koje imas,ako ni repair sistema ne uspe onda verovatno mora reinstal OS-a.Ali ja mislim da je to tebi neki program koji si skoro instalisao to pravi,kad bi znao koji je da ga deinstalises.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
He he ,reinstal OS-a zbog samo jednog ,ovog programa je malo ozbiljna stvar ,ja bih promenio rezoluciju.,kao sto si rekao ili bih reinstalirao ovaj program, predhodno sacuvavsi Save fajlove za rezervu...Posto je ovo Video editing Softver ,moze do ovoga doci i kad se instalira neki video player ,koji sa sobom nosi svoj set drajvera,ili recimo isto moze biti i u podesavanju za graficku ,kada se iskljuci neko filtriranje....ipak ti ovo reinstaliraj ...ili skini Vegas 12 ,mozda se ovde radi o bagu u samom programu ,pa ce to opet da se desi...jer danas programe radi ko stigne i posle samo izbacuju patcheve i dodatke po potrebi...u ovom slucaju patch je nova verzija..
300px-Screenshot_Sony_Vegas_Pro_v13.png

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Udjes u kontrol panel i otvoris sve programe i nadji Display i udji u tu komandu i pise ti sa leve gornje strane "Adjust screen resolution".Kada udjes u tu komandu otvorice ti se prozor i tu ces videti gde pise resolution,klikni na strelicu pored i izacice padajuci meni sa svim rezolucijama.Kreni sa najnizom 800x600 i posle povecavaj i vidi kako se ponasa.A mozes jednostavno i desni klik na desktop i na komandu"Screen resolutin" isto dobijas da ne ides u kontrol panel.Ako to ne uspe onda bi mogao da uradis "Recovery" i da vratis na datum kada ti je bilo sve u redu,samo ces tada izbrisati i neke programe koje si u medjuvremenu instalisao,ali po zavrsetku toga normalno instalisi sta ti treba ponovo.

Natrag