Problem sa skypom i kamericom

Član
Učlanjen(a)
15.10.2011
Poruka
3
Problem je sledeci:upalim komp ukljucim skype razgovaram preko kamere i nema nikakvih problema sve do momenta kad racunar ode u sleep mode,cim izadje iz sleep moda pokusam da napravim video call sa skypom to je nemoguca misija posto mi javlja da neki pozadinski program koristi kameru,da bi ponovo sve bilo ok, ja bi trebao svaki put raditi restart kompa ,koristim win 7 x64,pa ako bi mogla mala pomoc ,inace forum je extra i svasta se moze naci

Član
Učlanjen(a)
06.07.2011
Poruka
121
Hoće da se desi ako koristiš još neki program poput skyp-a (npr. oovoo) u podešavanju onemogući kameru za sve ostale sem skyp-a.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Ako ti se to dogadja samo kada racunar izadje iz sleep mode-a, onda bi jedno od resenja bilo da uradis update BIOS-a i driver-a (chipset-a, kamere i graficke karte), imas laptop ili desktop?
Trebao si dati malo vise informacija o racunaru i nemoras restartovati racunar, odjavi kameru iz USB-a pa ponovo ubodi i vidi hoce li raditi (za desktop)

Član
Učlanjen(a)
15.10.2011
Poruka
3
u pitanju je desktop racunar ,pokuso sam ubadati ponovo usb al nista ,uvek kad se probudi iz sleep moda opet isto,skido sam bio ponovo drivere za kamericu i opet isto a evo i screenshoota ,nijedan program mi ne koristi kameru osim skypeScreenshot_1.jpginace to se desava od prvog dana od kad sam bio stavio kameru na komp,znaci cim se probudi iz sleep moda neki je program koristi i moram restart kompa da bi profunkcionisala

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Procitaj gore ponovo moj post, dakle gore navedene driver-e i BIOS, imas firmware-ski problem, nije problem kamera.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2011
Poruka
3
jesam sve je pokusano al nece,koliko vidim i po stranim sajtevima isto nema konkretan odgovor

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Mislim na stariju verziju skype da probas instalisati ali pre toga otvori Windows Device Manager vidi dali su svi drajveri na broju takode da instaliser DirectX
Kod:
http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=35
[h=4][/h]

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Ajde probaj ovo napraviti pa ćeš vidjeti kad iziđeš iz slep moda da li ti će ti se opet to događati:Otiđi u my compiuter,Devenc menager,Network adapters,Network control,Properties,Power managment i maknuti kvačicu sa :Allow thecompiuter to turn devince to save power.

Natrag