Problem sa Samsung GT-S7562

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
9
Poydrav,
Imam Samsung GT-S7562, na njemu je android operativni sistem 4.0. Problem je u tome sto tel. ima 1,7 giga memorije, a ram oko 600 mb. Sam sistem i samo nekih dodataka, npr Twiter, fejsbuk, ga toliko opterete, da uspori. Negde procitah da je potrebno da rootujem tel. da bi sistem koristio svih 1,7 giga prostora. Interesuje me ima li ko iskustva sa tim i da li dobijam nesto sa tim. Telefon mi se svidja, ali brate spor je, nervira me. Da napomenem da nemam neka iskustva oko tel. tipa rootovanje i td.
Da skratim, kako da tel. radi brze i kvalitetnije, hvala unapred

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
jednostavno uradiš reset telefona i format interne memorije

a pre toga važne podatke prebaciš na kompjuter

brišeš sve i vraća ti na fabrički onda prati šta instaliraš i šta ti treba a šta ne.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Ако желиш да га рутујеш, уради то са mobogenie.
Када инсталираш mobogenie кликни на опцију под бројем 1 (Oneclick Root). Када се заврши рутовање, кликни на опцију под бројем 2 (Uninstal Stock Apps) и обриши фабричке апликације које ти не требају!
Наравно, прво уради што ти је написао vladcepesh.
m1.png

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
9
jednostavno uradiš reset telefona i format interne memorije

a pre toga važne podatke prebaciš na kompjuter

brišeš sve i vraća ti na fabrički onda prati šta instaliraš i šta ti treba a šta ne.
Ma radio sam reset tel. jednostavno malo je ram memorije iako ima 1,7 giga, drugo sta god instaliram ne mogu da prebacim na externu mem. karticu i onda brzo pocne da usporava

Član
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poruka
9
Ако желиш да га рутујеш, уради то са mobogenie.
Када инсталираш mobogenie кликни на опцију под бројем 1 (Oneclick Root). Када се заврши рутовање, кликни на опцију под бројем 2 (Uninstal Stock Apps) и обриши фабричке апликације које ти не требају!
Наравно, прво уради што ти је написао vladcepesh.
m1.png
Instalirao sam ali ne mogu da nadjem oneclickroot gde je to otvara mi kao play prodavnica za igre i td ne mogu da nadjem oneclick root

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.717
Instalirao sam ali ne mogu da nadjem oneclickroot gde je to otvara mi kao play prodavnica za igre i td ne mogu da nadjem oneclick root
Мораш да повежеш телефон са компјутером и сачекаш да се инсталирају драјвери. Када то заврши, кликни у горњем реду икону My Phone и отвориће ти се страна иста као што сам приложио у претходном посту. Даље према упутству из претходног поста.

Natrag