Problem sa rapidom

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
2
imam problem sa skidanjem rapid fajlova!
kada pokusam da ga downlodujem uvek mi izbaci da je moja ip adresa zauzeta,
a ja nista neskidam sa njim?:(
u cemu je pojenta?:dntknw:
HVALA!

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
poenta je u tome sto si verovatno na kablovdkom netu i jedan ruter je za sve vas zajednicki i onda iza njega ne vidi drugu i.p. vec samo ruterovu i cime neko skida on kaze da i.p. vec zauzeta

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ili ona manje verovatna varijanta, da imaš wireless i neko ti se nakačio pa skida ;)

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
2
nazalost net je sa kablovske!
u svakom slucaju veliko hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4yes3

Član
Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
21
Heću da otvaram novu temu kad već postoji ova: imam isti problem, samo je moj net Wireless. Postoji li još neka opcija osim da mi se neko nakačio?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Heću da otvaram novu temu kad već postoji ova: imam isti problem, samo je moj net Wireless. Postoji li još neka opcija osim da mi se neko nakačio?

Rapid posebno u popodnevnim i vecernjim casovima izbacuje poruku kada je ,,navodno,,prebukiran i da kao neko ,,navodno,,vec downloaduje sa tvoje IP adrese sto nema veze sa stvarnoscu...i to je masovna pojava kod free usera..Sustina je u tome da nateraju sto vise korisnika da kupe premium i rese taj problem...nista drugo ...;)

Resenje ti je stalna promena ip adrese putem IPchanger fajla,skripte ili .crl fajla pod uslovom da je dinamicka ip ili jednostavno skidanje fajlova sa rapida preko noci i u prepodnevnim casovima....da izbegnem da kazem kupovina premijuma.....

Član
Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
21
Hvala boki, skidam ip changer (našao sam) pošto na netu visim uglavnom popodne, i jdownloader za jutro i noć XD
Opet puno hvala

EDIT:
Da li i megaupload ne radi poslepodne?

Poslednja izmena:
Natrag