Problem sa portom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Nemam izlaz na internet Koristim Operu i IE8 ništa ne mogu da pokrenem stalno me obavještava da je veza u prekidu. Koristim ADSL ruter je u redu sve radi, kablovi povezani u Coll centrou kažu sa njihove strane sve u redu. Pokrenem WLM (srpska verzija) ne može se uspostavizi veza, ponudi mi testiranje veze i ustanovi da ja: IP-uredu,
Podrazumevani mrežni protok- uredu,
Postavke IE van mreže- uredu,
Datoteke hostova - uredu
DNS- znak upozorenja (greška)
Proxy server- uredu
Portovi ključa- znak upozorenja (greška)
Bežično ...
Ubacim XP CD - Run-SFC-Scannow odradi sve ali problem i dalje tu. Treba li oboriti sistem ili nešto drugo......

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
jesi li pregledao antivirus i firewall mozda ti firewall blokira izlaz na net.

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
koji firewall koristiš probaj da nije do njega meni je dok sam imao instaliran outpost prijavljivao da me napada vlastita mrežna karta i nije mi dao pristup netu ..skeniraj i na viruse ..kablove ma probaj sve ili drajveri..

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Skenirao sam sa Nodom i Malwerbitom ništa, a koristim Windowsow friver do sada nisam imao taj problem

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Probaj da resetujes modem rutera ( imas rupicu sa zadnje strane gde su portovi)
cackalicom.

.... nekad se modem zablesavi...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Sve sam uradio zvao sam i coll centar prosto morao sam oboriti sistem u međuvremenu ruter je bio zagušen drugom šifrom. Rekli su mi da Nod i Friwer su najčešći uzroci tog problema i da j najbolje koristiti Aviru ili Avast pošto je nod pun kreka pa čak i kod orginalne licence. Hvala svima sada radi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag