- Učlanjen(a)
- 21.12.2013
- Poruka
- 162
Ovako, jedno vece je grmilo i sevalo. kompjuter je bio ugasen, ali ukljucen u struju. Sutradan kada sam hteo da ga upalim nije hteo. nista se nije desavalo. Onda sam ga ostavio i stojao je duuze vreme. Onda sam uzeo da vidim sta mu je. Prvo sam drndao napajanje i davao je neke znakove zivota onda, samo prebacio ram u drugi slot probao da upalim , nece, onda sam izvadio dzek od napajanja 24pin i vratio i upalio je, radio sve normalno. bila je 7 na njemu ubacio sam xp, nikakvih problema nisam imao. nekad kada palim morao sam da izvadim taj 24pin i vratim i pali. pre neki dan sam iskljucio napojni kabl iz njega. kada sam vratio opet isto i opet nece, vadio sam taj dzek, ram, mucio se i upalio nekako. 1 put je podigao windows i nije hteo da radi mis, caps na tast kada stiskam radi, posle nekog vremena izbaci mi plav ekran na njemu nesto pise i nestane. onda ga ugasim na prekidac nazad i opet isto. i sada mi se upalio par puta ali nije davao sliku, jednom je samo podigao windows, mis nije radio i ubrzo je i nestala slika i to kada mi se desi ne mogu ni da ga rest ni da ga ugasim onako kada drzim duze dugme. E sad da li je do napajanja ili mozda hard, ko zna sta bi moglo biti? Izvinite na opsirnosti
Hvala.