Problem sa MuchMovies addonom - XBMC?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Pozdrav,

sta se dogodilo sa sjajnim add-on om MuchMovies ?

Koliko vidim, treba rucno instalirati SuperRepo (download repository sa sajta i "Install from zip file") i tek onda instalirati Much Movies.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pozdrav,

sta se dogodilo sa sjajnim add-on om MuchMovies ?

Adon radi ok..Inace to je adon jednog od odbeglih programera.......Mikey1234 i neide vise iz Fusion...

A21lu85YE.png

Kao sto reko radi super........

WbBfe.png

BMAyC.png

Moguce je da ga ima u Super repo medjutim zasigurno ga ima na novoj adresi odbeglih programera te mozes postupiti po tutorijalu od 1.09 minute (nemoj brisati Fusion) ,te onda kada sve odradis imaces i ovaj addon (Mikey respositorij)....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Moguce je da ga ima u Super repo medjutim zasigurno ga ima na novoj adresi odbeglih programera te mozes postupiti po tutorijalu od 1.09 minute (nemoj brisati Fusion) ,te onda kada sve odradis imaces i ovaj addon (Mikey respositorij)....

Ja sam koristio SuperRepo. I rucno ga instalirao.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
Much Movies i Simply Movies pluginovi bez reklama ponovo dostupni od drugog programera....idete pod fusion te odaberite most-popular pa onda muchmovies_simplyplayer_repo_lambda.....Much Movies HD plugin priporocujem jer ima sve filmove sto jih nude iskljucivo u HD pa je slika stvarno super......

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Filmovi sa MuchMovies se streamuju dosta sporo u zadnje vrijeme. Da li je i kod ostalih tako ili je nesto do mene?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Filmovi sa MuchMovies se streamuju dosta sporo u zadnje vrijeme. Da li je i kod ostalih tako ili je nesto do mene?

Nisam u zadnje vreme koristio taj addon ali koliko vidim sasvim korektno radi i ucitava strim,i jako brzo puni baffer....sto se da videti na slici...

Much Movies...

9RAUMDfma.png

Isti slucaj je i sa MuchMovies HD...

CsQI1e8.png

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
U mom slucaju i MuchMovies i MuchMoviesHD od 10ak slucajno odabranih filmova, samo 2-3 su radila korektno. S ostalim filmskim add-onovima nemam probleme - savrseno rade.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U mom slucaju i MuchMovies i MuchMoviesHD od 10ak slucajno odabranih filmova, samo 2-3 su radila korektno. S ostalim filmskim add-onovima nemam probleme - savrseno rade.

Ja ga negledam jer u poslednje vreme iskljucivo gledam u Istream-u jer nudi za svaki film nebrojeno strimova,raznog kvaliteta ,a volim i pogledati preko Yify.....

U principu pomenuti Muchmovies vidim da rade korektno,ucitavaju brzo ......e sadakoliko se redovno azuriraju strimovi za filmove to vec nisam pratio ali prvo kod adona takvog tipa gledam koliko nudi strimova za film i koja je kvaliteta tog snimka....a ovaj addon nije bas sjajan ni u jednom ni u drugom segmentu i verujem da si potpuno u pravu sto se tice strimova da se ne azuriraju redovno a alternative druge za zeljeni film nema.....

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Yifi radi extra brzo, kao i ovaj novi MashUp. MuchMovies add-onovi su takodje extra radili do prije 15-20 dana, ako dobro pamtim. Mislio sam da je to trenutno stanje zbog nekakovog opterecenja ili necega slicnog, ali to traje... Ali nebitno, ima niz drugih filmskih add-onova za koje sam saznao zahvaljujuci tebi boki71. :)

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
moj izbor trenutacno za filmove i serije: istream adon, mashup adon i xbmc torent adon.....i sve lepo podesiti u njihovim setinzima iz kog servera da vuce material i to je to.....mislim da ko ima ovo instalirano ima skoro sve.....i meni se to vrlo svidja jer umjesto da imam instaliranih 30 adona u xbmc imam samo 3..........

Natrag