Problem sa msn-om! Odgovorite please

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
50
Imam problem sa msn-om...instalirao sam windows 7 i instalirao msn sve i sada kada udjem na ikonicu messenger live otkucam mail i sifru i idem sign in,i on pocne kao da se konektuje i tako prodje malo par sekundi i vrati me nazad,ne izbacuje mi nikakav problem samo jednostavno se vrati u pocetno stanje...moze li se nekako otkloniti taj problem!? Hvala vam

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Evo linkic do teme gde je covek sve lepo objasnio

HTML:
http://serbianforum.org/tutorijali/31415-instalacija-i-podesavanje-msn.html

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
imao sam ja razne probleme , a uvek je bio jedan koji nece da konektuje iako je na internet povezan , a taj problem je uvek bio kada sam instalirao msn iz paketa instalacije , tako da odsad instaliram sa neta , znaci web install , probaj da obrises i da odes na skines web install pa mozda uspe, inace nekad nisam ni nalazio unistall iz paketa instaliranog tako da izbegavajte to.

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
676
probaj da skines zasebno instalaciju msn, i to skini 9, (mozda je tebi starija verzija, pa nece zbog toga), napravi novi nalog (mozda postojeci iz nekog razloga nije u redu), instaliraj lepo ispocetka(prethodno obrisi staru verziju) pa pokusaj da li ces tada moci da se logujes...

Natrag