Problem sa laptopom hitno

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
imam problem sa laptopom..........naime kada hocu da ga ugasim.........on se ugasi i odmah se pali......tj restartuje se

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Koristi ovaj programcic........super fast.....

Kod:
http://serbianforum.org/tutorijali/30196-brzo-gasenje-racunara.html

a u medjuvremenu iskeniraj lepo racunar sa par antivirusa......ako nista nenadju odradi restore registra ako imas njegov beckup ......mozes i koristiti Tune Up..za ispravke greski u registru.......mada mislim da je u pitanju virus...

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
virus je u pitanju....posto sam prvo instalirao neki nod4 (skinuo sa foruma) i sad ne znam da li je tu bio virus ili je virus bio u laptopu.......vazno nasao jedno 3 virusa.......na jednom je pisalo nesto nod4.....a na jednom je izbrisao nesto iz sistem32......pa ja mislio da mu nema povratka...........kad ono radi........a posle nece da se ugasi............nema veze mora da ide novi windows

nego mozes li da mi predlozis neki dobar sistem (da nije windows 7) i naravno linkovi za dowload

i kad si vec tu da te pitam jos nesto

instaliram nod32 na laptopu (koji inace koristim i na mom kompu) nadjem licencu i pass (po tvom tutorijalu) a ono nece update????

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Obidji temu u potraznji za programe Narandzasti nod......i isto tako uradi.....

Zatvori mu updejt......probaj sa nekoliko licenci i uspece.....nema greske......ima tamo objasnjeno vec videces......

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Sto se tice windowsa ka koristim black 23 sp3 ima ga u XP os.......cinimise post 16 evo zasto.......Tezak je 4,3 gb......ima ubacen serijal i netreba,vuce gomilu drajvera sa sobom jer ima pakovanje u sebi od 700mb..i ide sa instalacijom......Odmah sa instalacijom ide Mozila,msn,nero 8....i jos mnogo sto sta.......a onda po okoncanju instalacije udjes u meni koga ima u disku (4,3gb) iscekiras koje sve zelis programe ima oko 120 za svaciji ukus....kliknes na instal i svi se instaliraju jedan po jedan za desetak minuta.......95% je krekovano odmah a sto nije u folderu programa se uglavnom nalazi serijski......

Tako da za sat ipo .......zavrsim celi posao.....os sa masom programa......

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
199
ok......thx boki..........videcu to veceras kad reinstaliram komp........:D

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
nego mozes li da mi predlozis neki dobar sistem (da nije windows 7) i naravno linkovi za dowload

A sto ne Win 7, neces imati zezanje sa SATA driver-ima, koje na XP moras da instaliras u toku instalacije (treba ti boot floppy disc na USB).
Ili nadji XP koji vec ima integrisane sve SATA driver-e.
Kako god hoces to je tvoj izbor....;););)

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859

A sto ne Win 7, neces imati zezanje sa SATA driver-ima, koje na XP moras da instaliras u toku instalacije (treba ti boot floppy disc na USB).
Ili nadji XP koji vec ima integrisane sve SATA driver-e.
Kako god hoces to je tvoj izbor....;););)

prica se da win 7 nerade neki programi

Natrag