Problem sa Internetom Hitno!!!!!!

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Ovako,prije par mjeseci prikljucio sam ADSL internet 384/64.Prilikom pokretanja racunara moram da sacekam jedno 2-3 minute da mi se u donjem desnim uglu pojavi ikonica koja oznacava da sam konektovan.:(Da li je moguce podesiti da se konektije automatski prilikom pokretanja kompa.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
79
Ako sam dobro shvatio imas ruter koji moras mehanicki ukjuciti na mikroprekidacu i to ti govori sve,kad palis racunar ukjuci odmah i ruter pa ce vreme mozda biti krace.....pozzzzz

Član
Učlanjen(a)
25.11.2009
Poruka
255
Ovako,prije par mjeseci prikljucio sam ADSL internet 384/64.Prilikom pokretanja racunara moram da sacekam jedno 2-3 minute da mi se u donjem desnim uglu pojavi ikonica koja oznacava da sam konektovan.:(Da li je moguce podesiti da se konektije automatski prilikom pokretanja kompa.

On se i konektuje automatski,samo mu je potrebno "malo" vremena dok odradi provere itd.Ja imam stari Actiontec modem i tako radi,Mislim da ovi noviji telekomovi,odmah po uklj. kompa.idu u online,ali....

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
MOZE. Nemoj da gasis modem ja isto ne gasim modem i evo ga radi ko sat treca godina. Pu pu da ga ne ureknem :) .

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Ali,ja ga gasim samo kada treba da promjenim IP.Kada iskljucim racunar modem mi ostaje ukljucen.

Član
Učlanjen(a)
25.11.2009
Poruka
255
gasio ga ili ne on mora da odradi "trening" takav je modem,to je to (2-3min)nije to mnogo

Natrag