Problem sa instaliranjem igrica

Član
Učlanjen(a)
26.12.2012
Poruka
1
Posto moj net nije brz (150kb/s) duze mu treba da skine igricu.
Uvek kad dodje do 99.9 ili 99.8 nece dalje.Zasto? Hvala unapred ! :D

Svaki put kad hocu da inst igricu izbaci
Primer: d:\Program Files (x86)\THQ\Saints Row The Third\packfiles\pc\cache\sr3_city_0/vpp_pc

An erroe occurred while trying to copy a file:The source file is corrupted.

Processor: i3-2100 CPU @3.10GHz
Ram: 8 GB DDR3
Graphycs Card : nVidia Ge Force GTX 550Ti

Ako neko zna zasto nece nek napise posto taj problem imam jos od kako sam ga kupio a dosadilo mi stalno da igram CS.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
11.07.2012
Poruka
74
И мени је интернет брзине коју си ти навео. А како си успео да инсталираш СЅ кад има 250 МВ да се преузме?

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Baš tako @marijan. Sa čime je ti skidaš, koji downloader koristiš mada ni moj internet nije mnogo brži 220 KBps. Inače ako ne skidaš pomoću downloadear onda je taj paket neispravan pa te server drži na 99,9% ili je zauzet....

Član
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
20
ja sam do skora koristio BIT TORRENT i bio mi je dobar,brzina mi je isla do max nekih 400 kb/s,a sad koristim BITCOMET i jos sam zadovoljniji sa njim po gotovu sto mi brzina ide i nekih 600 kb/s ako se ne varam,znaci brzi je znatno kako i zasto neznam ali je dobar.

Član
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
20
Posto moj net nije brz (150kb/s) duze mu treba da skine igricu.
Uvek kad dodje do 99.9 ili 99.8 nece dalje.Zasto? Hvala unapred ! :D

Svaki put kad hocu da inst igricu izbaci
Primer: d:\Program Files (x86)\THQ\Saints Row The Third\packfiles\pc\cache\sr3_city_0/vpp_pc

An erroe occurred while trying to copy a file:The source file is corrupted.

Processor: i3-2100 CPU @3.10GHz
Ram: 8 GB DDR3
Graphycs Card : nVidia Ge Force GTX 550Ti

Ako neko zna zasto nece nek napise posto taj problem imam jos od kako sam ga kupio a dosadilo mi stalno da igram CS.

a sto se tvog problema tice jesi li probao da skines istu igricu opet,probaj,ja sam imao tih problema sa bit torrentom ali skinem igricu jos jednom eventualno dva puta i igrica radi

Član
Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
10
Reinstaliraj antivirus, antivirusi ne daju da se zatvori fajl, dok se ne preskenira šablonima virusa (što je fajl veći, skeniranje u pozadini je duže), isključi AV kad treba da završi download i vidjet ćeš razliku...

Natrag