problem sa instalaciju programa

Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
14
imam samsung galaxy s3 i sve radilo normalno do pre neki dan kad mi izbacilo update za whatsapp kliknem da se updajtuje kad skine i treba da se instalira izbaci mi memorija puna ? takodje i druge programe kad kliknem da instalira svaki treci neki program pise memorija puna da moram da izbrisem neki program izbrisao sam vise od 20 programa i idalje isto imam slobodno memotije u tel 6,5gb a memorisku karticu imam od 32gb tamo imam slobodno oko 8gb . sta moze biti problem?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.721
Пробај да рестартујеш телефон а убаци, рецимо, програм Android Assistant помоћу њега очисти мало тел. Можеш га "прочешљати" и са Advanced Mobile Care.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.721
Oнда инсталирај Kies на комп и пребаци све са телефона на комп а потом утради hard reset телефона а потом врати све инсталације у телефон.

Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
14
a sta ako posle toga necu moci vise nikako da instaliram whatsapp to se bojim

Član
Učlanjen(a)
14.01.2011
Poruka
0
jednostavno nađi u opcijama sve što skida sa neta i sve što ti instalira da instalira na Memory card to ja lično radim na svim tel. koje imam i nikad mi nije bilo problema

Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
14
znam ali na ovaj tel nemam takvu opciju da podesim de da se instalira

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.721
Извини али види се да си неук?! Прво, сваки телефон има опцију да му одредиш где ћеш меморисати садржај. Друго, ако у Kies-у имаш опцију Backup/Restore онда та опција важи и за whatsapp.Сад, то што се плашиш говори да не знаш. Видиш, за то служе овакви форуми. Зато, пре него поставиш питање погледај у садржају да ли је неко имао сличан проблем и види каква су решења понуђена. Ево, дата су ти два решења а ти ни једно ниси пробао. Шта рећи?

Učlanjen(a)
10.04.2010
Poruka
291
Kakva ti je situacija u Manager Apps ? Tu imas opciju da guraš apps na sd
Screenshot_2013-04-07-20-34-09_zps91612b4b.png

Član
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poruka
14
druze si ti koristio nekad ovaj tel? kako mozes reci da svaki tel moze da se prebaci app to sd kad na ovaj nigde nepostoji takva opcija! skinuo sam raznih programa za prebacivanje programa na sd ali u svakom programu kad ga otvorim izbaci mi da nije moguce premestiti ni jedan program na sd. pokazi mi neki s3 koji moze to da vidim? ja koliko sam googlao nigde nisam video da moze to. popravite me ako gresim ali na s3 nemoze se prebaciti programi na sd.

Natrag