problem sa igricom

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
instalirao sam igricu Lord the Return of the king i onda kad sam zeleo da udjem izbaci ovo: Could not find any compatible Direct3D devices with the required capabilities.Make sure you current drivers for your video card.

a imam sve dovoljno od minimalnih konficuracija nisu bas neki zahtevi.Hvala unapred :)

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
100
ja imam directX 10.dali to valja nesto?a sto se tice drajvera imam taj Driver Checker i svi drajveri su ok pa cak i za graficku.

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
203
Ma da kao ne rade pod dx10.
Sta zahteva dx9 a da to nema dx10?

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
DirectX 9 je preporucen za losije igre koje ne zahtevaju grafiku bas puno
A DirectX 10 zahteva jace igre koje imaju jacu graficku.....

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Sky pričaš gluposti kako kod mene hoće a ima DX10.

Član
Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
33
koja je u tebe graficka???
mora ti graficka podrzavat T&L (Transform and Lighting), d abi radila igra.
probaj sa ovim
Kod:
http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=17568

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
instalirao sam igricu Lord the Return of the king i onda kad sam zeleo da udjem izbaci ovo: Could not find any compatible Direct3D devices with the required capabilities.Make sure you current drivers for your video card.

a imam sve dovoljno od minimalnih konficuracija nisu bas neki zahtevi.Hvala unapred :)

Coveku je ocito problem sa grafickom kartom, po tome sta mu je sistem poslao kao poruku "Could not find any compatible Direct3D devices with the required capabilities.Make sure you current drivers for your video card."
(Nemoze naci bilo kakav kompatibilan Direct3D uredjaj sa potrebnim sposobnostima, instalirajte aktuelan drajver za vasu video kartu).
Sto znaci da graficka karta nema instrukciju za apsolutnu komunikaciju sa DirectX komponentama.
Probaj da nadjes poslednji driver za tu graficku kartu i probaj ponovo.
Ako ne uspe onda karta nema adekvatnu instrukciju za tu igricu(zastarela 3D kompatibilnost graficke).

Natrag