Problem sa igricama, pomazite!

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
326
Ljudi sta da radim koju god igricu instaliram kao npr. V RALLY ili SUper Bikes izbaci mi sledece, evo slika:

untitled.JPG

A ovo su karakteristike kompa:

untitled.JPG

Napominjem da je sve ispravno odradjeno instaliranje itd. Unapred hvala...

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
To bi trebalo da resi neki od programa za odrzavanje registara,kao na primer CCleaner...

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ne mora da znaci, ako je virus obrisao iz sistema ni tuneup, a pogotovo ccleaner ne mogu to vratiti

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
repair sistema sve rjesava, nadji instalacioni disk od xp-a pa odradi sa njim, imas tutorijale na forumu

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
326
Znaci obaranje sistema? :( Ma znam odraditi, ali posao je to, dok instaliram sve programe itd. mislio sam da drugacije moze da se rijesi...

Član
Učlanjen(a)
07.10.2011
Poruka
164
ne mora da znaci, ako je virus obrisao iz sistema ni tuneup, a pogotovo ccleaner ne mogu to vratiti
Koliko ja vidim sa slike njemu nista nije obrisano nego mu je izbacilo najobicniju gresku koja se desila milion puta svakom korisniku Win-a,Rade kao sto sam ti napisao probaj da sredis registre nekim programom to resava problem u 99% slucajeva kad su u pitanju takve greske.

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
326
Kojim programom, imam Advance sistem care, ali ne pomaze... Ako imas neki za preporuciti pisi...

Natrag