Problem sa filmovima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Zapravo moj problem je sledeci: Kada prebacim neki film, dal sa cd il interneta, smestim ga na odredjenu particiju,desava mi se kada pokusam da ga pokrenem odjednom se racunar vraca na pocetni desktop i taj film ne mogu da pokrenem... Ovo mi se samo desava na nekim filmovima dok neki rade normalno... U pitanju su divx filmovi. wacko2

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
U pitanju su codeci, instaliraj ACE Mega codec pack ili k-lite

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Uspeo sam da utvrdim koji mi filmovi uticu na to da me po ulasku u folder filma racunar izbacuje na desktop. Svaki film koji ima oznaku npr. Ocean's.12 DvDrip[Eng]-aXXo..avi. Pomocu gom encoder-a sam uporedio one filmove koji normalno funkcionisu i koji ne i na osnovu toka zakljucio da filmovi sa codecom DivX5 su problem...Sta da radim i kako ovo da resim? Evo slike:
divx5.jpg

Narode, ocekujem pomoc...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Probao sam i to li za tu rabotu mi treba min. 30 minuta po filmu, a koliko sam video vecina novih filmova je sa ovim codecom... Nije mi resenje da svaki film, em sto ga pola sata skidam da ga i jos pola sata konvertujem... Hvala u svakom slucaju... Videcemo ako bude jos nekih predloga...

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
posto vidim da koristis gom encoder verovatno koristis i gom player jos ako si na Win 7 OS to je redovna pojava.Problem moze biti da imas malo rama ili slabiju VGA.Problem se resava da u player preference izmenis neke parametre.Probaj da pustis taj film preko WMP12.Opet kazem daj nam sve podatke koje sam ti naveo pa da probamo da resimo problem.pozz

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ja koristim gom player i imam win7 os i nemam tih problema s filmovima . svaki radi . tako da nemora biti redovna pojava.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
svaki odgovor koji ja napisem je iz mog licnog i proverenog iskustva ta jest meni se to isto desavalo na sedmici sa Gom playerom a imao sam malo rama.Zato sam korisniku dao neka uputstva da bi mozda resio problem,pozz urednice

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
desavalo mi se ovo kod axxo filmova , jednostavno nece uopste da ga pusti i salje me na nekakvu njegovu stranicu da skinem nekakav kodek. i jos nikad nisam uspio to skinuti i onda sam poceo izbjegavati te axxo filmove.

pozz i tebi prijatelju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag