problem sa facebook-om

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
Skoro sam napravio profil ali od prvog dana caskanje nije radilo kako treba,ljudi me uopste ne vide da sam online,a ja njih vidim.Jedino me vidi neka osoba ako joj prvi posaljem poruku ali samo sam vidljiv za nju ,morao bih da saljem svima prvi poruke da bih znali da sam online a to je malo glupo..Jel moze neko da mi pomogne vec danima pokusavam da resim ovaj problem ali nece...Mozda je nesto do fejsbuka ,instalirao sam i novi firefox i poslednju verziju javu ali dzabe....

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
pogledaj u podesavanju naloga opcije, vjerovatno su ti automatski postavljene zabrane koje se mogu rijesiti. Posto kazes da si skoro napravio profil, jesi li ga aktivirao?

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
jesam aktivirao sam ga,moguce da sam nesto zeznuo u podesavanjima jer sam menjao ono za privatnost,ae videcu da nije do toga hvala

Dodato posle 5 Sati 20 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

u podesavanju naloga nema nista,u podesavanjima za privatnost sam takodje gledao nema nista sto se tice vidljivosti ,,deaktivirao sam i nalog pa ga vratio i opet nece...vise mi nije jasno zasto mi ne radi

Dodato posle 1 1:
--------------------------------------------------------------------------

kakav je ovo forum kad od 3 posta ni ni jedan nisam dobio odgovor...ccc

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
bez vrijedjanja druze ;) da neko zna rekao bi ti, a ovako bolje da nista ne pise nego neke gluposti :)

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Mozda i bolje, koji ce ti moj Facebook? Da budes "in"?

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
ma ne vredjam nego dal ja postavljam neka komplikovana pitanja kad ni na jedno nisam dobio odgovor ali nbt,pa na kraju cu da ga i izbrisem jer jos uvek nisam namestio,usao sam u cenrar za pomoc na fb i tamo kaze da se mnogima to desava koje skoro napravio profil i da ce da proradi samo od sebe medjutim meni nije jos uvek.pozz

Član
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
10
Verovatno je do browsera.Mom bratu je tako bilo i resio je problem tako sto je presao na Operu(opet i ona je bagovita ali je svako najbrzi i najsadrzajniji browser).Ako ni to ne usper kreiraj besplatan Google mail nalog i otvori nov profil na njemu.

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
nije do browsera probao sam sve,vec imam gmail ne razumem sta mi znaci profil na njemu

Natrag