problem sa driverima

Učlanjen(a)
26.01.2013
Poruka
2
e pozz,neko vreme imam windows 7,i nisam ni obracao paznju na drivere integrisane graficke,i sad sam htio da ih instaliram,ii kad god i odakle bilo instaliram komp radi,i samo na jednom monitor se ugasi,kad komp rest.sve normalno i opet tako,sa svih mogucih stranica sam skidao drivere,evo matice ASUS M2R-FVM,molim vas za pomoc

hvalla

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
pa vidi na koliko ti je namesten sleep mode i hibernacija u win 7. Ako se desava dok koristis kompjuter, probaj da skines novije drivere.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
12
skini ..driver pack solution lite... pa skenuj .. ako imas problema sa drajverima .. kako si podesio sistem tako ce ti i raditi !!!:thinking:.... i jos ovo .. skidaj drajver sa oficijalnih strana !!!!!! :yea: bas sada evo update driver sa ovaj program!!!!!! pozz

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
159
e pozz,neko vreme imam windows 7,i nisam ni obracao paznju na drivere integrisane graficke,i sad sam htio da ih instaliram,ii kad god i odakle bilo instaliram komp radi,i samo na jednom monitor se ugasi,kad komp rest.sve normalno i opet tako,sa svih mogucih stranica sam skidao drivere,evo matice ASUS M2R-FVM,molim vas za pomoc

hvalla
EVO PRIJATELJU PROBAJ OVO ..download-drivers-free.com/free-driver-asus-m2r-fvm-vp-s-win7 ..

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Brate to je Fujitsu brand desk PC, Scaleo P, samo reci koji je model konkretno i serijski broj (Serial No), dakle podrska je na Fujitsu sajtu:
Kod:
http://support.ts.fujitsu.com/Download/Consumer.asp
Upisi serijski broj i idi na continue, zatim odaberi vrstu OS-a koji koristis i vidi da li uopste ima drivera za win 7, ako nema skidaj za vista...

Natrag