Problem sa brisanjem Filmova BY TheMartixNeo

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
Imam Problem sa skinutim folmovima sa neta pa bemigu da ih obrisem , pise mi daje fajl in juz (use) i pise mi ovako kad hocu da obrisem film koji mi je iskooiran na externom hradu (kopijana , duplikat na desktopu) >>> The action can't be completed because the file iz open in Windows Explorer

Close the file and tray again.
Posto koristim Windows 7 ultimate 64 bita... Sta da radim sta da cinim??? Dali postoji neki program prko kog mogu to da uklonim sa desktopa ( obrisem) Zelo bih dami date dobra savet u vezi ovog najlepse vas molim ako iko zna da mi kaze, objasni ili pokaze sta da radim , stvarno mi nije jasno sta vise da radim probo sam cak i da ozncim film (pa Shift+ Delete+Enter) I nece nikako da se brise .Evo postvaicu snimak i slike da se uverite...

9x78g08jq01po20ygt8.jpg

assist.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 926x281.
x3ngwmh5caemw7ud5u05.jpg

assist.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 906x249.
smxmgvlf212k0o6o1y3.jpg

modify_inline.gif
:gha::gha::gha::cry::cry::cry::cry:

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
izgleda da ti nisi vlasnik te datoteke nego tvoj windows, pogledaj u sistemu ko upravlja sistemom, admin.., gost ili trustedinstaller pa javi

Učlanjen(a)
05.08.2009
Poruka
61
izgleda da ti nisi vlasnik te datoteke nego tvoj windows, pogledaj u sistemu ko upravlja sistemom, admin.., gost ili trustedinstaller pa javi
ma brate jedni ja koristim ovaj windows i niko drugi sem mene da neo koristi jos pored mene samog ovaj windo3ws ja bi primemetio neke nagle i ili neobicne promene na primer mnogo fajlova foldera promenjnje sfifre juzer nejmovi bla bla stvari neke moje da su izmenjane kod mene na kompu nego smao to sto sma pokazo na tom snimku.!

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
ma brate jedni ja koristim ovaj windows i niko drugi sem mene da neo koristi jos pored mene samog ovaj windo3ws ja bi primemetio neke nagle i ili neobicne promene na primer mnogo fajlova foldera promenjnje sfifre juzer nejmovi bla bla stvari neke moje da su izmenjane kod mene na kompu nego smao to sto sma pokazo na tom snimku.!

vjerujem ti da ti jedini "koristiš" svoj windows ali nisi jedini "vlasnik" datoteka pogledaj i pročitaj ovde
Windows 7 – How to Delete Files Protected by TrustedInstaller

Član
Učlanjen(a)
19.03.2010
Poruka
70
skini ovo Unlocker1.9.1 i obrisat ces taj fil koji ne mozes garantiram jer sam imao isti slucaj,samo idi na delete u programcicu.:yea:

Natrag