Član
- Učlanjen(a)
- 05.08.2009
- Poruka
- 61
Imam Problem sa skinutim folmovima sa neta pa bemigu da ih obrisem , pise mi daje fajl in juz (use) i pise mi ovako kad hocu da obrisem film koji mi je iskooiran na externom hradu (kopijana , duplikat na desktopu) >>> The action can't be completed because the file iz open in Windows Explorer
Close the file and tray again.
Posto koristim Windows 7 ultimate 64 bita... Sta da radim sta da cinim??? Dali postoji neki program prko kog mogu to da uklonim sa desktopa ( obrisem) Zelo bih dami date dobra savet u vezi ovog najlepse vas molim ako iko zna da mi kaze, objasni ili pokaze sta da radim , stvarno mi nije jasno sta vise da radim probo sam cak i da ozncim film (pa Shift+ Delete+Enter) I nece nikako da se brise .Evo postvaicu snimak i slike da se uverite...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 926x281.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 906x249.
:gha::gha::gha::cry::cry::cry::cry:
Close the file and tray again.
Posto koristim Windows 7 ultimate 64 bita... Sta da radim sta da cinim??? Dali postoji neki program prko kog mogu to da uklonim sa desktopa ( obrisem) Zelo bih dami date dobra savet u vezi ovog najlepse vas molim ako iko zna da mi kaze, objasni ili pokaze sta da radim , stvarno mi nije jasno sta vise da radim probo sam cak i da ozncim film (pa Shift+ Delete+Enter) I nece nikako da se brise .Evo postvaicu snimak i slike da se uverite...

Poslednja izmena od urednika: