problem s browserom

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
21
Pozdrav drustvoImam poteskoca s netom, tacnije sa surfovanjem u browseru. Koristim kablovski net sa SB5101e Surfboard Cable Modemom. Jednostavno se modem zaledi kad udjem u browser (lampica na modemu koja mora stalno da treperi, pocne konstantno da svetli tj zablokira), samim tim i protok stane i onda jako sporo net radi...ponekad radi ok ali se tako cesto desava da malo treperi pa malo stane i tako u krug. Kad hocu neki fajl da skinem preko browsera to je nepojmljivo sporo, koristi oko 10% protoka. I to je tako samo u browseru (isprobao sam chrome,ie, operu, ff...uvek je isto) dok recimo kad koristim uTorrent, tad savrseno dobro radi, skida maximalnom brzinom. Isto i ako neku igricu upalim na multiplayeru, odlicno radi, modem ne prekida, nista ne steka. Stvarno nemam pojma sta bi moglo da bude, moram napomenuti da imam jako slabu hardwersku konfiguraciju, povecao sam virtuelnu memoriju jer imam malo rama, ali ne pomaze nista. Pomazite :)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
u Run komandu kucaj %temp% i pobrisi sve u tom folderu sto nadje, neke ti stvari nece dati da brises zato sto se trenutno koriste, uglavnom samo markiraj sve i obrisi, sto neda preskoci, i onda javi jel ista bolje

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
21
Aj molim vas da obratite paznju na ovu temu, da konacno neko stane na kraj mojim mukama.

Natrag