Problem prilikom stampanja, neispisuje tekst

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
Pozdrav.

Zanimalo bi me vase misljenjo o mom sledecem problemu.
Naime radi se o izradi amaterske liste za kucnu upotrebu u program MS Word 2010, gde se desava problem da sve lepo izgleda na monitoru ali kad se ostampa fali komplet jedna tabela, tj. tekst iz te tabele, odstampa samo vrhove slova u dnu reda sto se vidi i na slikama.
radi se o stampacu Cannon MP520x koji je potpuno ispravan sa ispravnom glavom i bojama,koji u svim ostalim slucajevima kopiranja ili stampanja radi izvrsno. ja sumnjam na program i na to da sam ja rucno pomjerao margine radi nedostatka prostora, i nesto zeznuo.
kada pritisnem print, javi mi se upozorenje kao da tekst nije u standardnim marginama i da bi moglo doci do problema prilikom stampe. da li to moze da bude problem?

da neduzim evo slike kako to izgleda u wordu a kako izgleda otstampano.
hvala svima unapred.

IMG.jpg

Untitled.jpg

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
Ne piše se Stijeda nego Srijeda.Miješaš ekavicu i ijekavicu..haha, šala mala. Pa na donjoj slici se vidi da nije margina kako treba....Obrati pažnju...

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
kazem lista je amaterska za kucnu upotrebu, hobi. da li je moguce da su margine, rekoh da sam rucno pomijerao margine

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Na donjoj slici ti je leva margina uvucena unutra i trebalo bi da je rucno pomeris u liniju crteza to jest u liniji tabele sa leve strane,ovako ti ona pomera crtez u desno i zato se ne vidi dobro druga tabela

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
nije to, pomerio sam ju.i opet isto, neki je problem sa tabelom.
predhodni put kad sam stampao slicnu listu, ispisao mi je pola slova ali samo u prvom redu, znaci isto ovo ali samo prvi red ostali su bili ok.

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Zanimljiv problem, ne moze da bude do stampaca, a tesko i da je do margine jer unutrasnji deo same tabele ne radi dok spoljasnji radi, tj okvir. Moje misljenje da ne prepoznaje ovo sto je uneseno u drugoj tabeli za odredjeno podrucje. Tome u prilog ide i da stampa ove podvucene linije i donje delove slova do otprilike istog dela gde je linija podvucena.
Pozz

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
da , kao da su se slova komplet pomerila dole,vide se samo vrhovi slova, a obe tabele sam na isti nacin pravio, i centrirao slova u sred kolone.nije mi to sad neki problem,al voleo bih skontati o cemu se radi

Natrag