Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Slika sve govori, koliko kapiram nemam driver za hdd, medjutim kako da ja skinem taj drajver tj kad ne znam koji mi je hdd, de mogu da vidim koji mi je hdd i da bi skinuo taj drajver pa onda nadam se da ce proraditi...
Pokusaj odraditi ovako,jer sigurno imas neku stariju verziju win xp.
AHCI je skracenica za Advanced Host Controller Interface. To je nacin komunikacije sa SATA uređajima. SATA AHCI mode opcija u BIOS-u se može uključiti (enabled) ili isključiti (disabled). Kada je uključena tada su omogućene napredne AHCI mogućnosti kao što su NCQ (Native Command Queuing) i Hot Plug pri podizanju (boot-anju) računala. Ako uključite ovu opciju u BIOS-u tada je potrebno pri instalaciji Windows XP ili starijeg operativnog sustava usnimiti SATA driver (uobičajeno sa F6 pri instalaciji i floppy disketom) jer u protivnom Windows XP instalacija neće prepoznati SATA uređaje (tj. SATA tvrdi disk). Windows XP možete instalirati i bez SATA drivera ako isključite SATA AHCI mode.
Ova opcija se može malo razlikovati od BIOS-a do BIOS-a. Na slici, ako želite instalirati Windows XP bez usnimavanja SATA drivera postavite na IDE
Moguće je da ti riknjava hard disk. Probaj da raskačiš hard , malo ga očisti pa probaj ponovo. Pokušaj više puta za redom.
Dešavalo mi se to, radio sam burazeru komp. Znali smo da mu riknjava hard, proverili smo jednim programom, bila mu je aktivnost na svega 8%. Ja sam uspeo iz više pokušaja da dignem sistem, ali je na kraju zamenio hard disk.
imao sam i ja tu vrstu problema, kod mene je bilo da su mi dzamperi na hard disku zamijenjeni, trebalo je samo sa slave-a promijeniti na master i onda je sve bilo u redu
Ako si u mogucnost skini Everest ultimate edition sa Tor.... i videti sve podatke za svoj racunar.Pa ces onda lako naci sve sto ti je potrebno na sajtovima proizvodjaca.