Problem pogubljeni dokumenti sa ex-hdd

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Moze li mi neko reci da li moze da se povrati obrisan folder sa ex-hdd i kako? Dakle na disc-u sam imao folder sa oko 250 gb filmova i sasvim slucajno sam markirao taj folder i pritisnuo delete i kad sam skontao posle par sekundi sta sam (KONjINA) uradio kliknuo sam na cancel ali izgleda da je obrisao sve. E sad jel se to moze nekako vratiti nazad i ako moze molim vas za detaljno objasnjenje celog postupka. Unapred zahvalan. Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
205
Može sa nekim od "undelete" alata, ali sve zavisi šta si radio u međuvremenu na tom disku. Ako nisi više ništa snimao na njega, nije problem da se povrate izgubljeni fajlovi (pretpostavljam da nisu u Recycle bin-u).

Za takve probleme imaš programe kao što su "R-undelete", "Active undelete" i sl.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
Moze li mi neko reci da li moze da se povrati obrisan folder sa ex-hdd i kako? Dakle na disc-u sam imao folder sa oko 250 gb filmova i sasvim slucajno sam markirao taj folder i pritisnuo delete i kad sam skontao posle par sekundi sta sam (KONjINA) uradio kliknuo sam na cancel ali izgleda da je obrisao sve. E sad jel se to moze nekako vratiti nazad i ako moze molim vas za detaljno objasnjenje celog postupka. Unapred zahvalan. Pozdrav.

Po mom mišljenju, što ne mora značiti da sam u pravu, daleko dva najbolja programa za tu vrstu problema su Active@ UNDELETE i GetDataBack....

Natrag