Problem koji ne razumem

Član
Učlanjen(a)
13.08.2011
Poruka
4
Poz.Imam u stanu 3 racunara koja su povezana u LAN-u preko svitch-a znaci preko mreznog kabla.Sve je bilo ok do pre 3-4 dana na 2 racunara sve radi kako treba dok na trecam ne otvara stranice na pretrazivacima (explorer,opera) ,a dobija internet i na njemu mogu da se igraju on-line igre.Pokusao sam da direktno povezem ADSL modem koji ima usb konektor i otvara pretrazivace i rade igre.Zamenio sam mreznu kartu i drugi mrezni kabal ali opet ista situacija ne otvara pretrazivace a rade igre.Imao sam slicam problem na mom sadasnjem racunaru pa je morao da se pregazi sistem.Ako neko ima resenje za moj problem bio bih mu zahvalan jer bi mi obaranje sistema oduzelo dosta vremena i unistilo puno podataka.

Član
Učlanjen(a)
25.07.2011
Poruka
51
nema tu puno mudrologije, komp ti je zarazen ko zna cime sve ne, mora se sve brisati i na novo instalirati, prvo dobar antivirus sa zadnjim update odradi a zatim vracaj podatke

a ako su ti vec umrezeni svi, lako ti je prebaciti podatke na jedan od ta druga dva kompa....

Član
Učlanjen(a)
13.08.2011
Poruka
4
Znam drugar to mi je druga opcija nego kazem sve radi kad ga direkto povezem na USB kabal ali na mrezni ne radi pa ne bih zbog toga obarao sistem.Ako ga tako povezem samo 1 racunar ima internet,a ostali ga nece imati i to mi ne odgovara.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
vec sam pisao u par postova, ako vec neces da obaras sistem, a i to ti je zadnja opcija, uradi repair sistema, time ces zamijeniti sistemske fajlove, a tvoji ce ostati netaknuti, stavi neki antivirus i lagano skeniraj

Natrag