Šta je novo?
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poruka
52
radi se o peugeot 206sw 2.0hdi...imam problem sa svetlima tipa u toku voznje ukljucim duga svetla i ona se sama iskljuce ili ukljucim zmigavac pa se takodje iskljuci...to sa zmigavcima mi se cesce desava,e sad ja imam predpostavku posto su i svetla i zmigavci na istom stapu sa lece strane volana pa mozda do toga ili mozda se baguje kompjuter
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
331
Vrlo je verovatno, gotovo sigurno, da se radi o ručici koju si pomenuo. Meni se na 406 vrlo često desi da iz desnog uključenog prilikom motanja u levo sam uključi levi žmigavac. Te ručice im nisu baš nešto jača strana, a čuo sam da su ljudi uspevali da ih otvore i osposobe, ne znam kako. Na to bih se odlučio samo kad rešim da kupim drugu ručicu (najbolje polovnu, nove su prilično skupe) pa ako se skroz pokvari - boli te uvo.
 
Član
Učlanjen(a)
06.01.2012
Poruka
4
problemi su verovatno reseni posto su postovi stariji,ali da ostavim komentar nekad ce nekom pomoci.Ovi kvarovi se 90% uspesno popravljaju naravno kod majstora za to.U slucaju kad sam pali migavce na izmotavanje volana kvar je unutra u rucici,pukne jedna mala oprugica koja se da zamenuti.Kad nestaju svetla pri prebacivanju kratko-dugo ili paljenjem migavca napukao je mali flat kabl u rucici,koji rekoh covek od struke moze popraviti.
 
Top