Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Instalirao sam FIfu 14 preko torenta i posle instalacija igrica mi se sama krekovala ali problem se javlja kada odigram jednu utakmicu počinje da mi se trese slika što me jako nervira pa kako to da rešim evo podešavanja koja sam namestio jesam li gde pogrešio
fifa-14-problem.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Instalirao sam FIfu 14 preko torenta i posle instalacija igrica mi se sama krekovala ali problem se javlja kada odigram jednu utakmicu počinje da mi se trese slika što me jako nervira pa kako to da rešim evo podešavanja koja sam namestio jesam li gde pogrešio
fifa-14-problem.jpg

Probaj stavi No limit on fps i odcekiraj Wait for VSync!
Proveri refresh rate na monitoru probaj da ga povecas ili smanjis!

Učlanjen(a)
09.12.2014
Poruka
1
Fifa 14
Pozdrav svima na forumu.
Instalirao sam fifu 14 i krekovao je, ali mi je slika ili video igre jako brz: brzo trce,vreme brzo ide,loptu nevidim od brzina ali nemogu to da popravom, trazio sam i u setings ali nemogu pa mi treba pomoc!

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Fifa 14
Pozdrav svima na forumu.
Instalirao sam fifu 14 i krekovao je, ali mi je slika ili video igre jako brz: brzo trce,vreme brzo ide,loptu nevidim od brzina ali nemogu to da popravom, trazio sam i u setings ali nemogu pa mi treba pomoc!

Ti mora da imas stvarno brz racunar,obicno ljudi zele da ubrzaju stvari,al kod tebe to mora drukcije da se uradi...pogledaj onu prvu sliku gore sto postavio covek i pogledaj onu stavku sto pise frame rate,e tu postavi da ti bude na recimo lock to 30 fps,znaci smanjujes broj slika u sekundi desavanja...znaci prvo u igri udjes u opcije i trazis ovo podesavanje...i smanjis...mislim da slika govori sama za sebe....
11122420114b43b7ad9d4d3.gif

Natrag