prljavi ples

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Film Prljavi ples je star 22 godine i po meni trajace jos dugo,muzika iz filma se slusa i danas,pesma koju je otpevao nazalost sada pokojni glumac Patrik Swazy''Shes Like The Wind''je prelepa balada,ko je nije cuo do sada trebalo bi zavolece je sigurno.Tema filma,odnosno glavna pesma''The Time Of My Life''je takodje pesma za sva vremena.Ja inace jako volim filmsku muziku tako da je recimo pesma iz filma Flesh Dance''What A Feeling''takodje stara oko 20 godina a svi je rado slusamo.Podsetite me na neki dobar film i muziku? Ima ih mnogo,ali koji je na vas ostavio trag i kad cujete neku pesmu iz tog filma,da li vas vrati u neko drugo i bolje vreme.?Sigurno vam budi neke osecaje................

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Tuzna..............

Pisite ljudi!!!Zar niko ne voli ovakve filmove i muziku?:cry:

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
4
volimo,volimo.... meni je zao Patrika (glumca). ja sam ga zavoleo u filmu Duh. Mene film Duh vraca u detinjstvo i vraca lepe uspomene. steta sto je zavrsio ovako na ruzan nacin. bio mi je veoma drag.... :-(

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
.......da steta sto je tako zavrsio,a imao je i lep glas.Ja sam takodje gledala film Duh,super je.

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
4
ja sam film gledao 91 ili 92 god kod brata na VHSu. jos pamtim koliko sam bio impresioniran. da li znas koja pesma je bila u pozadini dok Patrik i Demi Moor valjaju vazu od gline pa se zamazu kao .......domaci zadatak

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Znam ali ne znam ko je peva i kako se zove u pitanju je jedna balada,pocinje nesto ovako ''O my love.......'' Pomoc......

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Znam pesmu,i ja sam trazila na netu,ali nisam znala kako da je stavim na forum,stavila sam samo naziv bez spota pa sam prepravljala.Da li si gledao FleshDance?

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Znam pesmu,i ja sam trazila na netu,ali nisam znala kako da je stavim na forum,stavila sam samo naziv bez spota pa sam prepravljala.Da li si gledao FleshDance?

skoci gore u pravila i tutorijali foruma i vidjeces da je boki stavio hrpu tutorijala kako sta staviti na forum ,pa i video klipove i pjesme

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
4
jesam ali odavno.... ona radi u rudniku , a uvece je riba koja plese za kintu... odavno nisam gledao ali muzika iz filma je veoma poznata.... dobar stari film

Natrag