Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
01.09.2009
Poruka
482
Dragi moji pozdravljam vas posle žestokog obračuna sa Velikim Zombijem. Malo je falilo da Ekus i ja odemo u legendu, što još može da se dogodi. Ali sad idem da se odmorim. Pozdravljam vas do sledećeg javljanja.

Laku noć i vrati nam se brzo - nema vremena za zgubidanstvo na prvoj liniji fronta .

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Dragi moji pozdravljam vas posle žestokog obračuna sa Velikim Zombijem. Malo je falilo da Ekus i ja odemo u legendu, što još može da se dogodi. Ali sad idem da se odmorim. Pozdravljam vas do sledećeg javljanja.

Žešće će tek da bude kad krene da seva, da si pljiska i da se izleta iz cipelke, popke, patofne i ostali obuvni predmeti.... Ta mrsna slova il će se na svi ukinu il će da gi nema... A i boje, bem li ti moleri i tišljer majstori end firmopisci...Mislim slova , nek gi ukidaju, ondak će s brojke da si lomotimo ili s rimski brojovi...A može i sa note da komuniciramo...No pasaran...

Odakle izniču rodbina, naslednici, rođaci i ostali DeBejci u ovu državu ne mi je nikad najjasnije bilo, al sam siguran da se zombe mora potepa u tri reda komandovanje...
I red oni na vlas, group trenutna vlast, odma da se utamanu jer sve marifetluke su savladali
II red, group čekajunavlast to su oni što su ovladali do oko 70% pa nije im da se vrtaju unazad i kreću iznov anego zombiraju po uodane staze i
III red , to je malo drobeno,
a)group pizduni koji si sve razbiraju, al jajca si nemaju da krnu istim tragom naučene skolastike (pa si godinama borave na zatečeni nivo i čuvaju si službicu), pa ondak
b)group konzervirani, znaju ili da za uzlazno nisu il im si je i dostignuto dosta, pa si ne mrdkaju nego raduckaju i žive do penziju na zatečena mesta i
c)group nedoklepani, svesni da su s kupljene diplome, rođačke veze i sl se daleko dometnuli pa di bi oni dalje?

Kad izubivamo navedena tri reda sa sve podvrste, tek tad će da uvodimo demokratiju do tad, NEMA ODMORA DOK TRAJE SODOMA I GOMORA...
No Pasraan, Cosa Nostra, Viva Revolusion.........

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja nisam umoran ali imam drugi problam. Vratila mi se Radodajka iz Zagreba prije dva sata. Očekuje nešto od mene, lebdi u vazduhu. Čekam da ode u kupatilo a ja da dofatim jedan od onih X filmića, da sa pripremim, ako mognem. Valjda će me drži fantazija pa da i to otaljam za danas. Samo da ne počne da priča prije toga. Ako zatraži da joj izjavim ljubav ima da ga čujem kako izduvava.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Ja nisam umoran ali imam drugi problam. Vratila mi se Radodajka iz Zagreba prije dva sata. Očekuje nešto od mene, lebdi u vazduhu. Čekam da ode u kupatilo a ja da dofatim jedan od onih X filmića, da sa pripremim, ako mognem. Valjda će me drži fantazija pa da i to otaljam za danas. Samo da ne počne da priča prije toga. Ako zatraži da joj izjavim ljubav ima da ga čujem kako izduvava.

U slučaju izduvavanje primeniti XXX fajlovi, pojaki su od oni s 1 x...mož će prođe priča...
Takođe pomaga i zakrpa sa tigar lepak...
Sa sreću bate...

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
U slučaju izduvavanje primeniti XXX fajlovi, pojaki su od oni s 1 x...mož će prođe priča...
Takođe pomaga i zakrpa sa tigar lepak...
Sa sreću bate...
Ma samo da ne progovori kad izađe iz kupatila. Sijalicu sam izvrno, kazaću... crkla. Biće valjda nekako.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Ma samo da ne progovori kad izađe iz kupatila. Sijalicu sam izvrno, kazaću... crkla. Biće valjda nekako.
Zaboravih dobri domaći široki flaster preko djusne...Nema šta da zbori, doduše ne mož ni gricka...A ujutru kad joj ga cimneš da ga skineš dobije i džaba depilaciju brci...
Tri u jedan...Fenomenalno...

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688

Ako očekuje ima da pružiš (to što očekuje)! I da pričaš, pesme poeš - sve što treba! Nema izgovora za prave , osvedočene borce!

E, kakvo otaljavanje, ima da pružiš maksimum! Nemoj da bi se čule pritužbe!

I, još nešto, ne da bude nekako - obavezno da bude svakako!

Zaboravih dobri domaći široki flaster preko djusne...Nema šta da zbori, doduše ne mož ni gricka...A ujutru kad joj ga cimneš da ga skineš dobije i džaba depilaciju brci...
Tri u jedan...Fenomenalno...
Ccc... Samo posmatram i ne verujem! Depilacija sas flaster... Uh, nemoj da za doručak padnu neke gljive ludare i travke pobrljavke...Ma, mora da priča! I, da gricne, akoj si ima što da gricka (mislim na večeru, sram ve bilo)...

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ako očekuje ima da pružiš (to što očekuje)! I da pričaš, pesme poeš - sve što treba! Nema izgovora za prave , osvedočene borce!

E, kakvo otaljavanje, ima da pružiš maksimum! Nemoj da bi se čule pritužbe!

I, još nešto, ne da bude nekako - obavezno da bude svakako!
Pružim ja maksimum i sa Radodajku, al kad mi je u glavi Ketrin Zita. Da zna šta joj sve radim onaj moron Majkl bi odma dobio šut kartu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag