Dragi moji pozdravljam vas posle žestokog obračuna sa Velikim Zombijem. Malo je falilo da Ekus i ja odemo u legendu, što još može da se dogodi. Ali sad idem da se odmorim. Pozdravljam vas do sledećeg javljanja.
Žešće će tek da bude kad krene da seva, da si pljiska i da se izleta iz cipelke, popke, patofne i ostali obuvni predmeti.... Ta mrsna slova il će se na svi ukinu il će da gi nema... A i boje, bem li ti moleri i tišljer majstori end firmopisci...Mislim slova , nek gi ukidaju, ondak će s brojke da si lomotimo ili s rimski brojovi...A može i sa note da komuniciramo...No pasaran...
Odakle izniču rodbina, naslednici, rođaci i ostali DeBejci u ovu državu ne mi je nikad najjasnije bilo, al sam siguran da se zombe mora potepa u tri reda komandovanje...
I red oni na vlas, group
trenutna vlast, odma da se utamanu jer sve marifetluke su savladali
II red, group
čekajunavlast to su oni što su ovladali do oko 70% pa nije im da se vrtaju unazad i kreću iznov anego zombiraju po uodane staze i
III red , to je malo drobeno,
a)group
pizduni koji si sve razbiraju, al jajca si nemaju da krnu istim tragom naučene skolastike (pa si godinama borave na zatečeni nivo i čuvaju si službicu), pa ondak
b)group
konzervirani, znaju ili da za uzlazno nisu il im si je i dostignuto dosta, pa si ne mrdkaju nego raduckaju i žive do penziju na zatečena mesta i
c)group
nedoklepani, svesni da su s kupljene diplome, rođačke veze i sl se daleko dometnuli pa di bi oni dalje?
Kad izubivamo navedena tri reda sa sve podvrste, tek tad će da uvodimo demokratiju do tad, NEMA ODMORA DOK TRAJE SODOMA I GOMORA...
No Pasraan, Cosa Nostra, Viva Revolusion.........