a joj....radio sam reinstal kompletnog XBMC....izgubio vise od sat vremena pa jos uvijek isto....prvo isprobao na sasvim novi instalaciji sa confluence skin ali vec tu se nije pojavila slicica....ne znam u cemu bi bio problem....izgleda neka moja privat blokada....
ukljucujem se u ovu temu posle par dana......samo je problem kod tebe...
na svezoj instalaciji nebi trebalo da bude tih problema,e sada verovatno znas da nije dovoljno samo da ga deinstaliras iz Control panela ili nekim Uninstaler programom jer ces tada samo pobrisati sve iz C/Program Files/XBMC.Moras takodje pronaci skriven folder XBMCi obrisati ga skroz pre nove instalacije i on je najbitniji u svemu tome a on se nalazi.......
Windows XP: Documents and Settings\[user]\Application Data\XBMC
Vista/Windows 7: Users\[user]\AppData\Roaming\XBMC
Prvo je potrebno omoguciti da budu vidljivi skriveni folderi.....kod Windows XP
Tools/Folder Options ....a zatim otvorite karticu View i cekirajte misem Show hidden files and folders.....
kod Windows 8 recimo iz Control panela...
Ovaj skriveni folder XBMC je sve i sva.....Ja sam recimo klonirao kompletno XBMC iz Windows XP u Windows 8,tako sto sam ovaj XBMC skriveni folder sa XP kompletan narezao na prazan disk ,zatim kada instalirao windows 8,prvo naravno instalirao i nov XBMC,te sa diska narezanog samo iskopirao XBMC folder u Users\[user]\AppData\Roaming\XBMC , zatim ponovo pokrenuo XBMC i dobio isti onakav kakav sam imao i na XP....
Dakle ovaj skriveni XBMC folder je sve i sva i nije lose kada se kompletira XBMC narezati ga na disk i cuvati ,pa upotrebiti kada god bude zatrebalo na novoj instalaciji......
Sve ovo pricam jer je mnogo bitan taj skriveni fajl,te ako njega obrises i deinstaliras iz Control panela XBMC,posle nove instalacije nebi trebalo imati tih problema koje imas.......