Šta je novo?

PREVRNULI SE NA KROV Strahovit sudar na Novom Beogradu, ima povređenih

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.323
PREVRNULI SE NA KROV Strahovit sudar na Novom Beogradu, ima povređenih
Blic
Tri muškarca povređena su u lančanom sudaru na uglu ulica Omladinskih brigada i Milutina Milankovića na Novom Beogradu. Do sudara je došlo oko 15 sati, a policija je obavila uviđaj.

561700_saobracajna-nesreca160115ras-foto-goran-srdanov--004_f.jpg

Stravičan prizor posle nesreće
Prema poslednjim informacijama iz Urgentnog centra sva tri muškarca su puštena kućama, upitanju su lakše povrede,kaže večeras za "Blic" PR Urgentnog centra Aleksandra Berić.

Prolaznici i putnici u gradskom prevozu na Novom Beogradu danas su bili svedoci stravičnog prizora posledica nesreće, s obzirom da se jedan od automobila prevrnuo na krov.

Na sreću, u sudaru nije bilo nastradalih.

- Povređena su tri muškarca, odnosno tri vozača automobila koji su učestvovali u sudaru. Jedan muškarac (58) zadbio je posekotinu desne šake, a drugi (44) tupu povredu grudnog koša. Obojica su prebačeni u Urgentni centar - rekla je za "Blic" Nada Macura iz Hitne pomoći.

561699_saobracajna-nesreca160115ras-foto-goran-srdanov--002_ff.jpg


Treći muškarac je pretrpeo tek lakše povrede, ali, zbog žučne prepirke koju je imao sa preostalom dvojicom učesnika nesreće, izrazio je želju da sam bude u kolima Hitne pomoći na putu za Urgentni.

- Ove povrede nisu u principu opasne po živote, mada će verovatno biti potrebno da se uradi snimanje kod tupe povrede grudnog koša - zaključila je Macura.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.


 
Top