Prevod za Windows XP

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Skinuo sam prevod ali ga ne mogu instalirati kada dodje pri kraju trazi da ubacim cd sa sistem ja to uradim ali odbija da instalira , kolko sam vidio valjda treba da bude Windows sa Service pack 2 kako prevesti windows sa SP3 ?

Ili mozda nece da prevede jer Windows XP vise nema podrsku !

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Postavio sam ti moj upload sa mojim fajlovima za prevod.Ovde ima cirilicni i latinicni prevod i rade savrseno jer bezbroj puta sam instalirao na raznim kompjuterima.Naravno da ti trazi CD sistemski kada radi radnju prevodjenja ali taj CD ubaci ranije da ocita prije,moguce da ti je opticki uredjaj los pa u tom momentu nemoze da odradi sta mu se trazi.
Kod:
http://www.2shared.com/file/rG0obaR_/prevod_za_xp.html

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.194
Skinuo sam prevod ali ga ne mogu instalirati kada dodje pri kraju trazi da ubacim cd sa sistem ja to uradim ali odbija da instalira , kolko sam vidio valjda treba da bude Windows sa Service pack 2 kako prevesti windows sa SP3 ?

Ili mozda nece da prevede jer Windows XP vise nema podrsku !

Naprotiv, poželjno je da bude SP3....Uđi u Servise Run>>services.msc >> Pogledaj da li je Help and Support Centar startovan........Ako nije pokrenut instalacija jezika ne može proći...

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Brate hvala ti u tome je problem jer sam ja to iskljucio jer mi je ne potreban a evo ispostavilo se da je u ovom slucaju potreban taj servis.

Natrag