ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.331
Jednostavno i veoma kvalitetno mozete film koji ste downloadovali sa interneta u avi formatu pretvoriti u dvd format i kreirati pocetni meni sa sekvencama kao sto imate na kupovnim DVD diskovima.Kasnije prilikom gledanja filma mozete ga gledati odjednom a mozete i iz menija izabrati deo (sekvencu) koju zelite odgledati...Za taj postupak potreban vam je alat koji imate na adresi....

Posto instalirate program i registrujete (serijal se nalazi u tekstuelnom fajlu) mozete kreirati disk po svojoj zelji....Ja sam kreirao dok sam pisao ovaj tutorijal i pocetni meni je recimo izgledao ovako......(sa odabirom sekvenci)
Evo i sekvenci i klikom misa na istu mozete odabrati po zelji deo koji zelite odgledati.....
Idemo redom.......

Kod:
http://www.filefactory.com/file/b1ecc0e/n/InterVideo_WinDVD_Creator_3_-BY_ALLDL.NET.rar
Posto instalirate program i registrujete (serijal se nalazi u tekstuelnom fajlu) mozete kreirati disk po svojoj zelji....Ja sam kreirao dok sam pisao ovaj tutorijal i pocetni meni je recimo izgledao ovako......(sa odabirom sekvenci)

Evo i sekvenci i klikom misa na istu mozete odabrati po zelji deo koji zelite odgledati.....

Idemo redom.......
Poslednja izmena: