prestigio tablet flash

Član
Učlanjen(a)
14.03.2010
Poruka
7
e ovako prije svega pozdrav za sve i imam jedan problemcic,u ruke mi je dosao tab prestigio multi pad 7.0 ultra + pmp 3770b koji ne mogu da upalim znaci prilikom paljenja dodje do odredjene tacke i samo vrti predpostavjam da je nesto sa systemom i moje pitanje glasi da li moze da se flashuje ili reinstal ili ili...i ima li neko slicnih problema .unaprijed hvala

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Naravno da moze da se stavi novi Android, ne znam za taj model tableta ali generalno je Cyanogen mode napravio neki custom garant za njega. Javi se na pp da ne pishe sada ovde linkove gde to mozesh da nadjesh ako nisi nashao reshenje.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
nađi mu original rom sa njihovog sajta i instaliraj iz recovery moda

pa kad proradi onda eksperimentiši sa custom romovima.

Član
Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
106
Ja sam imao slican problem, resio sam ga na sledeci nacin:
ides na njihovoj stranici, potrazis flash za tvoj prestigio, downlodues, usmi jednu sd karticu,
isprazni je, posto mora da bude formatovana sa njihovim downlodiranim softverom. Aktiviras njihov flesh i
putanja tvoja sd kartica (ovo radis na kompjuteru), znaci treba da imas sd usb rider ili nesto slicno.
Na sd kartici je instaliran softver, to fino lepo stavis na ugaseni tablet i ondak startas. Automatski krece da uzima
fajlove sa sd kartice i voala zapocinje fresko instalacija. Dalje samo citaj i nema greske :)

Natrag