Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Treba mi program koji uslovno receno odrzava kompjuter sta mi preporucujete? Tune Up ili nesto drugo?
Takodje mi treba neki dobR PROGRAM za konvertovanje PDF u Word i obratno?
I sta mislite o ovome
Trenutno koristim Eset Nod Security i Malware sta mislite vi trebali mi jos koji firewal inace imam win 7?
Kaspersky ili Nod?

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
Sto se tice prvog tvog pitanja,ja sam nesto pisao na tu temu pa pre nego sto se odlucis pogledaj moj tutorijal ovde:

http://serbianforum.org/domaci-tutorijali/227559-izbor-programa-za-optimalni-rad-pc.html

Za drugo pitanje: ako koristis Word 2010 on ima mogucnost konvertovanja u PDF,ako ga nemas-moja preporuka da ga instaliras.Za konvertovanje iz PDF u Word,po meni najbolje imati samo jedan program za PDF,koji ce pored ostalih imati I tu funkciju. Ja licno koristim Nitro PDF.Naravno, neces pogresiti i ako odaberes Adobe Acrobat.

Trece pitanje: od kompanije antivirus-programa koji tebe zanima postoje dve vrste antivirusa:
1. ESET NOD32 Antivirus-Antivirus | Antispyware-osnovna verzija antivirusa
2. ESET Smart Security-Antivirus | Antispyware | Firewall | Antispam- znaci ovaj antivirus u sebi pored ostalog sadrzi I Firewall (zastitni zid)
Sam ESET je poznat kao antivirus koji trosi najmanje resursa.Opet,daleko od toga da Kaspersky niji dobar izbor.
Dovoljan ti je samo ESET Smart Security da ti bude stalno aktivan,a Anti Malware po nekada pokreni,iz Safe Moda,I preskeniraj komp.Pozz

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ako ces neki program za optimizaciju radije uzmi tune up 2009

za pdf se slazem sa prijateljv, uzmi nitropdf, stvarno legendaran program
a od antivirusa ne znam sta da ti preporucim, licno mrzim nod zato sto ima nekih svojih bagova, ako hoces uzmi ili avg ili aviru

Natrag