ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.331

Uglavnom svi poznatiji download serveri imaju neka ogranicenja dokle god ste free useri a kupovinom premium naloga tih ogranicenja naravno nema.Odmah da se razumemo,ja vam necu prodavati niti davati premium naloge ,do njih morate doci sami ....to jest prevariti download servere i sa njih bez ogranicenja downloadovati kao da ste prakticno premium korisnik.Ja cu vam samo pokazati nacin kako mozete do njih doci i upotrebljavati iste.....
Dakle posto suna forumu zabranjeni hakerski tutorijali ja cu se ograniciti i samo pokazati kako mozete lazno postati premium korisnici u trenutku kada vam je potrebno downloadovati nesto bez ogranicenja....
Da bi izbegli privatne poruke u ovom delu postavljacu svakodnevno premium kolacice koje mozete iskoristiti i downloadowati zeljeno kao premium korisnici..Napominjem da oni ne traju dugacko ali u datom momentu mozete ih iskoristiti i downloadowati bez ogranicenja te zavrsiti posao......Nacin na koji mozete ih postaviti u vasu Mozilu blize je objasnjen ovde.......
http://serbianforum.org/tutorijali/...hotfile-premium-download-pomocu-cookiesa.html