Predstavnik evrovizije!

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Da li vam se svidja pesma i predstavnik? Meni licno ne,mi imamo jako dobre pevace i kompozitore,pa zar da nas predstavlja jedan Milan Stankovic koji je tek "juce"poceo da se bavi pevanjem. Ja sam iskreno razocarana.

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Pesma je djubre....u svakom smislu...
način izbora predstavnika budalaština..-tipičan primer privatizovanja "lepe" pesme bregović/tucakovic kao da u ovoj zemlji nema drugih...sramota i bruka...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Odvratna mi je i pesma i izvodjac.
zombismiley.gif

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Slaba pesma, ritam i pevljivost donekle, ali tekst katastrofa.

Najgori utisak je taj da prihod od SMS poruka koje je slala CELA SRBIJA ide za izgradnju sigurne kuće u BEOGRADU!!!!!

Pa dokle više sve i samo za Beograd?
I odakle pravo RTS-u da odluči da sve pare da samo Beogradu?

Na sva usta galame Javni Servis je servis SVIH građana Srbije. Izgleda da su građani Srbije samo BEOGRAĐANI. Sramota!

PS/
Zato je i bilo tako malo glasova.

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ni meni se pjesma uopšte ne dopada. Takođe, kako neko reče, ni izvođač i njegova interpretacija. No, nisu krivi ni on ni pjesma. Ako je tačno (u što se može sumnjati) da su je izabrali građani Srbije, onda, he..ga, stvarno smo kreteni.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Slaba pesma, ritam i pevljivost donekle, ali tekst katastrofa.

Najgori utisak je taj da prihod od SMS poruka koje je slala CELA SRBIJA ide za izgradnju sigurne kuće u BEOGRADU!!!!!

Pa dokle više sve i samo za Beograd?
I odakle pravo RTS-u da odluči da moje pare da samo Beogradu?

Na sva usta galame Javni Servis je servis SVIH građana Srbije. Izgleda da su građani Srbije samo BEOGRAĐANI. Sramota!

PS/
Zato je i bilo toliko malo glasova.

"Posao" je zavrsila "Grandova" glasacka masinerija...tinejdzeri i pubertetlije od svojih 12-17 godina...na mladima svet ostaje-videcemo kako ce sve to proci...

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
Nije glaso narod, nego deca i nisu ona kriva brate Jurivaka, nego mamlazi iz Javnog servisa (čitaj Javne kuće) koji su smislili i bez ikakvog konkursa odlučili da je naš najbolji komprozitor gosn Brega, koji je onda na audiciji birao izvođače i na kraju smo dobili to što smo dobili... Birali između Breginih pesama, koje su već poduže teško đubre, i izabrali svog Grand junaka...

Sve u svemu velikaaaaa svinjarijaaaaa...

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nije glaso narod, nego deca i nisu ona kriva brate Jurivaka, nego mamlazi iz Javnog servisa (čitaj Javne kuće) koji su smislili i bez ikakvog konkursa odlučili da je naš najbolji komprozitor gosn Brega, koji je onda na audiciji birao izvođače i na kraju smo dobili to što smo dobili... Birali između Breginih pesama, koje su već poduže teško đubre, i izabrali svog Grand junaka...

Sve u svemu velikaaaaa svinjarijaaaaa...

Ako je tačno ovo što kažeš da su glasala djeca, onda, tim gore. Smješi nam se "svijetla budućnost", bar kada je u pitanju duhovna nadgradnja.
A, slažem se da je organizacija i način izbora pjesme za Eurosong, prava lakrdija.

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Da li vam se svidja pesma i predstavnik? Meni licno ne,mi imamo jako dobre pevace i kompozitore,pa zar da nas predstavlja jedan Milan Stankovic koji je tek "juce"poceo da se bavi pevanjem. Ja sam iskreno razocarana.

Kad sam video kako izgleda Milan Stanković, zaprepastio sam se. U prvi mah sam mislio da je transseksualac (po izgledu). Zamolio bih sve članove foruma da obrate posebnu pažnju na njegov izgled. Imali smo svakojakve predstavnike (bilo po izgledu, bilo po glasu), ali ovo je prevazišlo svaku meru.

Natrag