Šta je novo?

Predstavljen novi dres Srbije

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Predstavljen novi dres Srbije

Blic online | 04. 05. 2010. - 20:32h |

U Skupštini grada Beograda je na večerašnjoj ceremoniji predstavljen dres reprezentacije Srbije u kome će se izabranici Radomira Antića pojaviti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

302azvn.jpg


O novom dizajnu dresa ste tokom zime već mogli da se informišete na našem sajtu, a crveni dres sa belim krstom na levoj strani grudi predstavlja pravo osveženje u odnosu na skroz crvenu varijantu u kojoj su "orlovi" do sada igrali kao domaćini.

Zanimljivo je da je sličan dres svojevremeno imao Espanjol, a što se tiče gostujuće garniture naše reprezentacije, već smo imali priliku da se upoznamo sa potpuno belim dresom koji od zanimljivijih aplikacija na poleđini ima ispisano "Srbija", dok se sa unutrašnje strane nalazi parola našeg tima "Srce na teren".

Novi dres napravljen je od potpuno recikliranog materijala, kao i dresovi većine ostalih učesnika Mondijala, a za izradu jednog fudbalskog dresa potrebno je i do osam plastičnih flaša.

Selektor Antić rekao je da mu se dopada dres, ali da je njegov kvalitet grb Srbije, za koji će se reprezentativci od 11. juna do 11. jula boriti u Južnoj Africi.

"Dres je lep, moderan, ali njegov kvalitet je u ovom grbu. Obećao sam i održaću reč da ćemo ga natopiti znojem i uraditi sve kako bismo predstavili zemlju u najboljem svetlu", rekao je Antić novinarima u Skupštini grada.

Antić je rekao da ga raduju dobre igre reprezentativaca, koji u stranim klubovima pružaju dobre igre i osvajaju titule i ponovio da je razočaran jer će zbog povreda Ivica Dragutinović i Boško Janković propustiti Svetsko prvenstvo. On je pohvalio igrača Saragose Ivana Obradovića koji se posle povrede vratio na teren.

"Svesni smo činjenice da ćemo imati mali period za pripreme, ali Svetsko prvenstvo je svake četvrte godine i svaki igrač će morati da se potrudi. Obradović je počeo da bude onaj stari... Pokazao je psihičku stabilnost i dobro oseća igru", rekao je on.

Na pitanje novinara da li zbog povreda pojedinih igrača planira da pozove nove, Antić je rekao da "ništa ne prepušta slučaju i improvizaciji".Izvor: Blic online
 
Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.443
Ovaj naš novi dres mi sve više liči na dres reprezentacije Danske. Malo bolje pogledajte i uverićete se.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Ne sviđa mi se ovaj beli detalj :dntknw:

Meni je najjača bila prva varijanta yes3

novidres-03.jpg
 
Top