prednji jack

Učlanjen(a)
06.04.2012
Poruka
49
kad smo vec kod zvucnih drajvera ...gde mogu da nadjem drajver da mi slusalice radi i kad ih ubacim u jack sa prednje strane ? :)

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Ako slušalice normalno rade kada se uštekaju u ulaz sa zadnje strane, onda je sa drajverima sve u redu i verovatno je prednji ulaz hardverski neispravan. Osim ako ta matična nema u BIOSD -u opciju za uključivanje konektora na frontu

Član
Učlanjen(a)
15.11.2012
Poruka
43
kad smo vec kod zvucnih drajvera ...gde mogu da nadjem drajver da mi slusalice radi i kad ih ubacim u jack sa prednje strane ? :)

možda ti nije spojen ulaz sa prednje strane... pa zbog toga nemogu slušalice da rade..
ako rade na zadnjoj strani moraju i na prednjoj..
znaci, nije ti spojen prednji ulaz sa zvucnom karticom..

Član
Učlanjen(a)
17.12.2010
Poruka
222
kad smo vec kod zvucnih drajvera ...gde mogu da nadjem drajver da mi slusalice radi i kad ih ubacim u jack sa prednje strane ?
boki71-albums-smajli-2-picture2561t-sretan.gif
Provjeri da li je sve dobro skopcano na maticnoj ili ti je neispravan prednji panel za slusalice i mikrofon.

Član
Učlanjen(a)
15.11.2012
Poruka
43
za drajvere samo skinite program Driver Genius.. Ima negdje boki71 je napravio msm i tutorijal o njemu..
program skenira komp i izbaci koji vam drajveri fale.. i samo ih nadogradite.. i gtv. ;)

Natrag