Pravi razlozi zašto se muškarac zatvara u sebe i kako da doprete do

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Pravi razlozi zašto se muškarac zatvara u sebe i kako da doprete do njega

Ponekad osećamo da je došlo da prekida u komunikaciji i teško nam je da razumemo zbog čega se to dešava. Evo kako da navedete svog muža da vam se otvori, kada osetite da je počeo da se povlači u sebe.

1.jpg

I njegova
osećanja su bitna
On će se zatvoriti ako ne oseća da vam je bitan, ili da su vam vaši planovi bitniji od njegovih. Sem toga, tu je i problem u komunikaciji: muškarci ispoljavaju
emocije
kroz radnje, a žene kroz govor. Pokušajte da kažete nešto kao: "Meni je stalo do tvojih osećanja, možeš li da mi pomogneš da ih razumem?"

Recite mu direktno šta želite
Kada žele nešto, žene ponekad zaobilaze oko teme i pokušavaju da navedu muškarca da sam shvati. To se pretvara u konflikt, jer ona ne dobija to što želi, a muškarac oseća kao da nije u stanju da uradi ništa kako treba. Muškarci se zatvaraju kada osete da žena nije u potpunosti iskrena.

Unersite malo romantike
Mnogi muškarci se osećaju kao da su oni jedini od kojih se nešto očekuje u vezi, a da ne dobijaju ništa zauzvrat. Kada osetite da se povlači, kažite: "Dušo, osećam se malo isključeno iz tvog života. Kako to da nismo bliski sada?" Saslušajte njegove želje, to će ga navesti da vam otvori svoje srce.

Malo hvale čini čuda
Muškarac oseća vašu ljubav kada zna da ste ponosni što vam je muž. Pohvalite ga kada nešto uradi kako treba, dajte mu kompliment kada lepo izgleda, i sami znate da lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Ohrabrite ga da bude ono što jeste
Lepo je kada muškarac može da bude 100 posto ono što jeste pred svojom ženom, da bude potpuno ranjiv i da joj sve pokaže. Ako oseti da ga osuđujete, zatvoriće se.

(Shine)

Natrag