Pracenje temperature lap topa ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
406
dobro pitanje.ja pratim na everestu,al na laptopu mi nepokazuje nista,samo na sesktopu pokaze sve temperature.ima li iki program koji je konkretno namenjen iskljuucivo za to

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Darko, Everest više ne postoji, njih je kupio FinalWire, kompanija koja radi AIDA-u, dakle skini poslednju verziju sa mog posta iz teme koju sam u prethodnom postu postavio.
Dušane, program je veoma jednostavan, kao i HWinfo, samo što u HWinfo na startup-u, imaš opcije da biraš, da li ćeš pratiti temperature hardware-a ili specifikaciju istih.
Kod AIDA64, dobijaš kompletnu specifikaciju hardware-a i svih temperatura, da bi video temperature ideš ovako:
Klik na tab File/Preferences, zatim iz padajućeg menija odaberi Sensor Icons, sa desne strane pojaviće ti se padajuća paleta sensor-a za System, Temperatures, Cooling Fans i Voltages, dakle sve što te interesuje, dakle, od iskorišćenja sistemskih resursa, pa do napona, možeš check-irati, kada sve što ti treba checkiraš, checkitraj obavezno i Show sensor icon, pojaviće ti se sve vrednosti u taskbaru kod sata u donjem desnom uglu, ako su ikone skrivene klik na strelicu, dovoljno je da preko svake ikonice staviš miš i pojaviće ti se pop-up za naziv hardware-a za odredjenu vrednost (temperatura, RAM memorija, Page file itd), to je to...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag