Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2013
- Poruka
- 1
Pozdrav. Zovem se Vladimir rodjen daleke 95
Kao dete sam mnogo obecavao,da cu da budem mozda neki advokat ili direktor neke firme,ali prc,dogurao sam do mehanicara xip(hidraulike i pneumatike). Ipak jos kao dete sam voleo racunare,da prckam po njihovom sistemu,da otvaram kompjutere i rastavljam ih u delove pa ponovo sastavljam. Dosta vremena provodim igrajuci igrice,ali i gledajuci filmove. Obozavam filmove konkretno zanr horor,misterija ali i naucna fantastika. Ponekad pogledam i neku akciju ili komediju,ali jako,jako retko.Vise volim nase domace komedije. Nisam brojao koliko sam odgledao do sada horor filmove ali moja racunica je negde preko 500 filmova,tako da smatram sebe dovoljno kvalifikovanim da ocenjujem horor filmove... Sto se tice muzike slusam apsolutno sve zavisi od raspolozenja(od narodne preko zabavne pa sve do roka i tehno muzike,pa cak ponekad volim da uzivam i u klasicnoj muzici). Omiljeni bend mi je System of a Down(SOAD).Treniram streljastvo i airsoft.Imam skuter tako da ako ste za lagane voznje skuterom slobodno me pozovite
Takodje volim da procitam ponekad i po neku knjigu,imam veliku kolekciju knjiga u stampanom izdanju. Ima tu raznih knjiga pocev od enclikopedija, romana,prica,a opet tu negde medju knjigama preovladava horor zanr,mada ima tu i raznih knjiga o teorijama zavere, posto sam veliki ljubitelj misterija i teorija zavere.Takodje volim i fotografiju,konkretno fotografisanje prirode. To bi bilo sve od mene, nadam se da cemo se lepo druziti inace sve pohvale za detaljan forum,mnogo mi se svidja inace pre sam bio aktivan na rapidu dok nije ugasen.
Poslednja izmena: