Šta je novo?

Povezivanje motorcica sa pet zica?

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
287
U pitanju je Vectra A '91,imala je originalnu centralnu bravu i original motorcice,na to je dodat alarm pa je otkljucavanje/zakljucavanje radilo preko daljinskog od tog alarma.
Izbacen je alarm zato sto se pokvario daljinac i skinut je originalni modul centralne brave umesto kojeg je stavljen univerzalni modul zbog ispravnih daljinaca.
Posle nekog vremena crkao je motorcic na vozacevim pa na suvozacevim vratima oba su zamenjena sa isto originalnim ali polovnim motorcicima.
Pre par dana opet crkava motorcic na vozacevim vratima tada resim da kupim novi univerzalni motorcic pa posto mi treba osim daljinskog i zakljucavanje/otkljucavanje na kljuc kupujem motorcic sa pet zica:
Plava
Zelena
Crna
Bela
Braon

Na autu:

Crno crvena
Crnozuta
Braon
Braonbela
Braoncrvena

Na modulu centralne brave sam proverio kako je sta spojeno i posle tako povezao i ovaj motorcic jedino sto mi na modulu Crna povezana sa Sivom a ovde kod motorcica nema te Sive vec Braon pa sam pomislio da je neko te dve nastavljao pa je u vratima Braon a na centralnoj Siva.

Povezao sam:
Crnocrvenu sa Plavom
Crnozutu sa Zelenom
Braon sa Crnom
Braoncrvena sa Belom
Braonbela sa Braon

Nesto sam zeznuo sada mi na kljuc sa suvozacevih vrata i gepeka sve radi kako treba a sa vozacevih vrata otkljucava sve ok ali kada zakljucavam samo se ona zakljucavaju.
Preko daljinca lepo radi isto i sa onim pipkom iznutra na guranje/izvlacenje,sa kljucem i otkljucava i zakljucava ali samo ta (vozaceva) vrata a kada su vrata zakljucana preko daljinca onda sa kljucem iz vozacevih vrata hoce da otkljuca sva vrata.
Sta bi tu moglo da bude?
 
Top